Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
millanius Токму така кажано но сепак западот премногу влијателен кон изневерување но сепак јас мислам дека има и еден друг фактор а тоа е интернетот - фб.
до утреДа, тоа е точно.
На пример јас нем0зам да кренам глава од мува4и и еба4и 4ове4е! Супери6ка ееее! Имам де4к0, ама сам0 3а да изгледам „4есн0“ пред другите хехехехехехехехехее. Нек0га6 со другарките организираме 0ргии, и тие имаат де4ковци... н0 тие не се поканети, duuuuh хехехехехеее. срцки <3
-.-
Give me a break
До кога со вакви генерализации? До кога?!
Дали вие мислите дека сега повеќе девојките се склони кон изневрување.
Првиот дел: I'm impressed.Да, тоа е точно.
На пример јас нем0зам да кренам глава од мува4и и еба4и 4ове4е! Супери6ка ееее! Имам де4к0, ама сам0 3а да изгледам „4есн0“ пред другите хехехехехехехехехее. Нек0га6 со другарките организираме 0ргии, и тие имаат де4ковци... н0 тие не се поканети, duuuuh хехехехехеее. срцки <3
-.-
Give me a break
До кога со вакви генерализации? До кога?!
Првиот дел: I'm impressed.
Вториот дел:
- пред 20 години жените не пиеле, освен бабите кои локале како ненормални блага домашна у септембар
- пред 2-30 години биле курви и ороспии, и срам за семејството, о да, а денес сексуално хиперактивни цури со кои се гордеат
- журките почнувале во 9 завршувале во 12
- тие чесните се плеснувале за првпат у брак
Закључок: се променија времињата, се променија луѓето. Чисто се сомневам дека 14 годишните кои се плеснуваат со дупло постар дечко знаат шо е љубов.
Генерализирањето постоело и ќе постои, пошто го окарактеризира мнозинството, а мнозинството е такво, драга моја.![]()
Првиот дел: знам шо е хумор.Првиот дел: заебанција е
Вториот дел: Во право си до негде, НО никој не се гордее со сексуално ХИПЕРактивна цура, а најмалце семејството. Има сеуште цури кои чекаат до брак, или барем да имаат посериозна врска за да се „плеснат“. И не сите 14-годишни иако незнаат газот да си го избришат, имаат секс. Всушност, многу мал дел од девојчињата имале првпат секс на 14 години.
А во однос на возраста на која првпат имале секс, ни порано не било многу поразлично од денес. Знаеш дека бабите наши ги мажеле на 16-20 години(marriage means sex :p ), а во подоцнежните години биле веќе стари моми ако не се омажеле. Сега во брак девојките(во глобала) влегуваат во подоцнежните години, па пак кај повеќето првиот секс паѓа од 16-20 година.
А иначе, времињата се промениле, но за луѓето не сум сигурна. Не сум живеела во „времето“ на моите родители, уште помалце на бабите за да правам такви споредби.