А јас мислев дека Млади бунтовници се криви за тоа што ние женските сме безсрамни преварантиmillanius Токму така кажано но сепак западот премногу влијателен кон изневерување но сепак јас мислам дека има и еден друг фактор а тоа е интернетот - фб.
до утреДа, тоа е точно.
На пример јас нем0зам да кренам глава од мува4и и еба4и 4ове4е! Супери6ка ееее! Имам де4к0, ама сам0 3а да изгледам „4есн0“ пред другите хехехехехехехехехее. Нек0га6 со другарките организираме 0ргии, и тие имаат де4ковци... н0 тие не се поканети, duuuuh хехехехехеее. срцки <3
-.-
Give me a break
До кога со вакви генерализации? До кога?!
Погрешно гледаш на работите. Не се сите жени исти во врска. Некои се "лоши жени", а некои се "добри жени".Дали вие мислите дека сега повеќе девојките се склони кон изневрување.
Првиот дел: I'm impressed.Да, тоа е точно.
На пример јас нем0зам да кренам глава од мува4и и еба4и 4ове4е! Супери6ка ееее! Имам де4к0, ама сам0 3а да изгледам „4есн0“ пред другите хехехехехехехехехее. Нек0га6 со другарките организираме 0ргии, и тие имаат де4ковци... н0 тие не се поканети, duuuuh хехехехехеее. срцки <3
-.-
Give me a break
До кога со вакви генерализации? До кога?!
Првиот дел: заебанција еПрвиот дел: I'm impressed.
Вториот дел:
- пред 20 години жените не пиеле, освен бабите кои локале како ненормални блага домашна у септембар
- пред 2-30 години биле курви и ороспии, и срам за семејството, о да, а денес сексуално хиперактивни цури со кои се гордеат
- журките почнувале во 9 завршувале во 12
- тие чесните се плеснувале за првпат у брак
Закључок: се променија времињата, се променија луѓето. Чисто се сомневам дека 14 годишните кои се плеснуваат со дупло постар дечко знаат шо е љубов.
Генерализирањето постоело и ќе постои, пошто го окарактеризира мнозинството, а мнозинството е такво, драга моја.
Првиот дел: знам шо е хумор.Првиот дел: заебанција е
Вториот дел: Во право си до негде, НО никој не се гордее со сексуално ХИПЕРактивна цура, а најмалце семејството. Има сеуште цури кои чекаат до брак, или барем да имаат посериозна врска за да се „плеснат“. И не сите 14-годишни иако незнаат газот да си го избришат, имаат секс. Всушност, многу мал дел од девојчињата имале првпат секс на 14 години.
А во однос на возраста на која првпат имале секс, ни порано не било многу поразлично од денес. Знаеш дека бабите наши ги мажеле на 16-20 години(marriage means sex :p ), а во подоцнежните години биле веќе стари моми ако не се омажеле. Сега во брак девојките(во глобала) влегуваат во подоцнежните години, па пак кај повеќето првиот секс паѓа од 16-20 година.
А иначе, времињата се промениле, но за луѓето не сум сигурна. Не сум живеела во „времето“ на моите родители, уште помалце на бабите за да правам такви споредби.