Gossip Girl

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Мојата најомилена серија. Никогаш не сум била затрескана по некој филм или серија, ама серијава е екстра. Ја обожавам. Толку е заразна што мора да продолжиш да ја гледаш. Сега сум до четврта сезона и интересна ми се гледа за разлика од третата сезона која малку ми беше досадна.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
А шо ... Џорџина му е последна-епизода материјал во секоја сезона?
тотално срање е напраено ... арно шо заврши оваја сезона оти само од навика ја глеам во последно време . колку да видам како ке заврши .

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
А шо ... Џорџина му е последна-епизода материјал во секоја сезона?
тотално срање е напраено ... арно шо заврши оваја сезона оти само од навика ја глеам во последно време . колку да видам како ке заврши .
Јас така ја гледав третата сезона, ептен ми беше тапа. Четвртава интересна е, ама ептен ја утупеја работава. И Блер и Чак више никако да се смират, само нешто комплицираат.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Јас така ја гледав третата сезона, ептен ми беше тапа. Четвртава интересна е, ама ептен ја утупеја работава. И Блер и Чак више никако да се смират, само нешто комплицираат.
Ништо ... со серијава е готово уште од кога. 3та сезона е најлошата а и почна да се заебва се негде кај 2 сезона. Серијата ја изгуби својата првобитна идеа , а тоа беше всушност самата Gossip Girl .

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ќе има 5та сезона?

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
И место Џени и Ванеса да глумат во 5 сезона, они со Чарли потпишале договор, ццц најодвратниот лик.
За Џени ми е многу криво шо нема да глуми, со нејзе беше многу интересно :(

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Мене ептен ми е мило што Ванеса нема да ја има во 5 сезона, многу ме нервира нејзиниот лик.

Body Electric

Del Rey
Член од
15 јуни 2011
Мислења
222
Поени од реакции
334
Gossip Girl e моето проклетство! Јас бев примерно, мирно, послушно и добро момче :D Се додека не ја открив Gossip Girl. Е тогаш веќе не се виде ништо од мене. Кога почнав да ја гледам серијава, веќе течеше третата сезона. Никогаш не бев чул за неа, но откако прочитав кратка рецензија, ја симнав првата сезона и ја изгледав првата епизода, која, да бидам искрен, не ме завлече многу. Се беше океј, следниот ден се вратив од училиште и требаше да седнам да учам затоа што имав тест по италијански следниот ден. Прво јадев и велам ајде да излгедам уште една епизода, па ќе седнам да учам. Претпоставувате што се случи нели? Кога се свестив, часот беше веќе 11 навечер и не стануваше збор за учење. Тестот ми беше катастрофа и прв пат во животот добив 2ка по некој јазик :eek: И така, јас си почнав да си бегам од часови, да си барам изговори и да мислам само на Serena, Blair, Dan, Chuck, Nate, Jenny и Vanessa и само умот ми леташе што ќе се случи во следната епизода. Третата сезона ја стигнав кога имаше некаде 18 епизоди излезено, а четвртата ја гледав секој вторник (кај нас среда) само што ќе излезеше. Не можам да дочекам да излезе 5 сезона! Дефинитвно една од моите омилени серии! :)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
И место Џени и Ванеса да глумат во 5 сезона, они со Чарли потпишале договор, ццц најодвратниот лик.
За Џени ми е многу криво шо нема да глуми, со нејзе беше многу интересно :(
Yes да нервираше по малце, ама и мене ќе ми фали.
Ќе ми недостига кога правеше сплетки и ги испраќаше до Gossip Girl.
А Gossip Girl сега ја заборавија, ич не ја третираат во последниве сезони!
Само гледаат колку што можат секој со секој да го одведат во кревет!

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Џени и Ванеса фино што ќе ги нема... ама оваа бе Чарли или како и да и‘ е името, што па неа ќе ја враќаат кога е убедливо најдосаден лик досега?! Фино е што сепак Џорџина ќе е тука да прави сплетки...
И Блер
pregnant?
WTF? Ко шпанска серија да гледам...
Сепак, што и да прават се‘ дури е тука Чак Бас продолжувам да ја гледам. I mean... he is Chuck Bass :D

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Што глумеше дека е братучетка на Серена... мислам дека Чарли се викаше.:confused:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Чарли бе...лол, подобро џену да ја оставеја... а иначе ја заради Чак и Блер ја гледам серијава.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Која беше Чарли?
Чарли и е лажно име, платена од сестра и на Лили да глуми како нејзина керќа, иначе на крајот дознавме дека се вика Ајви ( Ivy ) :D

он: гледам сите пишувате дека ја гледате серијава поради Чак и Блер, епа јас не -.-
и не сакам уште една сезона да помине со Чак-Блер драми, веќе се досадни, или нека одат или нека не одат, ме изморија веќе... ај шо трпев тоа па и целата работа со Бас-индустрис ја завлекоа скрос...

Kajgana Shop

На врв Bottom