Провокации во фан клубовите!

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Колку “поени“ треба да собере личноста која се крие зад овој Username http://forum.kajgana.com/members/redblackarmy.48023/ за да биде баниран од форумов ?
Ajde???

Kade sum pcuel , ili slicno ???

Dosaden si , samo zamaras , nisto drugo , gledaj gi tvoite drugari kaj nas fan klub so praat !!!

Da ne ti boli ku*ot tebe so komentiram jas , ima tuka moderatori so odlucuvaat so ke pravat !!!

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Ajde???

Kade sum pcuel , ili slicno ???

Dosaden si , samo zamaras , nisto drugo , gledaj gi tvoite drugari kaj nas fan klub so praat !!!

Da ne ti boli ku*ot tebe so komentiram jas , ima tuka moderatori so odlucuvaat so ke pravat !!!
Супер, што покажа и овде дека не си за на форум, Модератори it is your turn now .

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Дај средите у Фан Клуб Тетекс, незнам уште колку треба да јада гомна у фан клубов за да ги банирате!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Би ги прашал модераторите што видоа во моите постови кај што ги повикувам на културен муабет и каде што со доказ им покажувам дека некоја работа што ја направиле е копија, што од ова е провокација????

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Би ги прашал модераторите што видоа во моите постови кај што ги повикувам на културен муабет и каде што со доказ им покажувам дека некоја работа што ја направиле е копија, што од ова е провокација????
Нигде во твоите постови немаше провокација, но тоа едноставно објасни го по пп. Некои тоа не го сваќаат како што треба и ја тераат дискусијата во друг правец и мора да се интервенира. :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Море тргнете ги смрдливците на фан клуб Шкендија!!

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
^^
Боли вистината А ? Фан клуб шкендија не е твој форум па да кажуаш кој да биде тргнат... баш нема никаква провокација, освен тој вашиот што очигледно не знае дека сме 21 век !

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Море тргнете ги смрдливците на фан клуб Шкендија!!
Знаеш дека вреѓаш со ваквите твои постови. Константно кога пријавуваш тука користиш термини од типот "смрдливци" , "кретени" и сл.

Претпоставувам дека тоа се коси со правилата на форумов и не знам до кога намеруваат да толерираат модераторите тука.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Знаеш дека вреѓаш со ваквите твои постови. Константно кога пријавуваш тука користиш термини од типот "смрдливци" , "кретени" и сл.

Претпоставувам дека тоа се коси со правилата на форумов и не знам до кога намеруваат да толерираат модераторите тука.
Нека биде за сите исто нема да се лутам на санкција.

Твоите уште одамна користат уште понавредливи поими тука кога пријавуваат!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Нека биде за сите исто нема да се лутам на санкција.

Твоите уште одамна користат уште понавредливи поими тука кога пријавуваат!
Мои, кои мои бе ?
Не сум им татко па да се мои.

И ти ми падна у очи зашто ете така сакаш да испаднеш објективен, реален и независен па затоа тебе те цитирав.
Затоа ако сакаш тоа да ти успее настојувај тоа да го оствариш а не да бидеш лицемерен ;)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Мои, кои мои бе ?
Не сум им татко па да се мои.

И ти ми падна у очи зашто ете така сакаш да испаднеш објективен, реален и независен па затоа тебе те цитирав.
Затоа ако сакаш тоа да ти успее настојувај тоа да го оствариш а не да бидеш лицемерен ;)
Хаха аман не сум знаел дека толку се замараш со мене.

Овде не сум да му докажам на некого нешто...ни па ме интересира што ќе мислиш ти за мене или некој друг.

Kajgana Shop

На врв Bottom