Што научивте од последната врска во која бевте?

V

Viktor g

Гостин
Научив дека девојките повеќе сакат момци кој ќе ги третират како играчка ( демек како ќе кажам јас и никако поинаку оти ти немаш грам мозок) дека не ги сакат романтичните типови и некој кој бар би го сослушал нивното мислење туку дека мора доминацијата да ја имам токму јас. Колку повеќе им попушташ толку повеќе ќе ти се качуват на глава и на крај ти си виновен за се. Во принцип научив дека треба комплетно да го сменам својот однос кон нив за да имам стабилна врска

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
не верувај на женско кое те лаже

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.614
Поени од реакции
31.436
eve vaka ., sabajle da odam na pazar., da izbrisham prashina ., i sabajle vo krevet kafe da i odnesam., :place:., epaaaaa poslednava vrska 30 g mi trae:LOL:;)

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Да не бидам толку толерантна и прилагодлива.
Да знам да кажам „Стоп...крај!“ кога веќе навистина е доста!
Да не оставам некој да ми се качи на глава и ја злоупотребува мојата вљубеност ( подобар лек е не се заљубувај ама ајде да не претерувам :p:) )
Научив дека што повеќе мазиш и пазиш некого, сета љубов и светот му го даваш дека не си веќе интересен, дури и досаден стануваш (подобро е да си кретен, чудна човечка психологија, ама кога си кретен повеќе потскокнуваат околу тебе и се трудат, не се цени посветеноста)
Да не простувам неверство. (налево круг војнички и гитла понатаму со животот)
Да не си дозволам да се заљубам до толку... И да имам резерви :cool:
Научив и дека Марфи е заебан тип , а животов е нефер- она што јас го градев и се она што јас го посакував на крајот го доби друг, не јас таа што се дадов себе си и барав малце за возврат, туку некој што не требаше ништо да прави, туку само да се појави и да добие се. Лајф ис а бич мен :):):)
И да, научив дека cuando alguien se va, el que se queda sufre mas :) Во превод- Кога еден заминува, тој што останува, страда повеќе :)

И такаа :) Уште се ова да се примени понатаму и супер ќе е :)

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Научив дека нема љубов. Се е интерес!

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Ништо пак би ја направила истата глупост и би се вљубила во погрешен што не ја заслужува мојата љубов:D

Член од
22 февруари 2011
Мислења
121
Поени од реакции
57
Дека спротивностите стварно се привлекуваат :)
Да, но колку е само тоа опасно на долг рок. Потребно е огромна толеранција од страна на обете страни за да се дојде до онаа "златна средина".
--- надополнето: Jun 8, 2011 11:17 AM ---
од последната врска научив дека , со таткото на девојката не се опивајте зашто ке се жените пред време.
Охооо јас сум ја заебал работава значи. Ама раскинавме, болна приказна :(
--- надополнето: Jun 8, 2011 11:35 AM ---
Не купувајте мегапакети кондоми. А, ако купите, не ги давајте на партнерот. Чувајте си ги.
Sucks ass ако раскинете после тоа и морате да фрлате пари на yet more condoms for purpose of angerfucking with random people.
Sucks ass уште повеќе тоа да знаете дека тие кондоми ќе ги искористи некој друг батка.
:)
Се плашам мене тоа да не ми се случило... оставив или не оставив некој заборавен кај нејзе... o_O
--- надополнето: Jun 8, 2011 11:41 AM ---
зарем постојат врски од сожалување???
Слична приказна мојава
--- надополнето: Jun 8, 2011 11:48 AM ---
1. Да не бидам толку себичен.
2. Да бидам повеќе емпатичен.
3. Да знам да ценам туѓи емоции и туѓи постапки.
4. Да не заборавам до толку.
5. Да бидам поодговорен.
6. Да не бидам комплетно искрен за работи кои што знам дека нема да бидам разбран, бидејќи никогаш и не сум бил.
7. УПМ да немам толку релативен светоглед кој ми ја заеба врската, а и материјалниов живот ми го прави безначаен...

ANTIKMAKKEDON

Патриот
Член од
6 јуни 2011
Мислења
27
Поени од реакции
6
Дека човечкото срце секогаш бара искреност и верност од другата страна, а самото е спремно на авантури и истражувања.

Член од
22 февруари 2011
Мислења
121
Поени од реакции
57
Дека човечкото срце секогаш бара искреност и верност од другата страна, а самото е спремно на авантури и истражувања.
Колку само и јас го имам научено истово. Не велам дали е добро или лошо, но пуста човечка природа, стално сака нешто ново откога ќе и здосади старото после толку време. Чаре?

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Научив, дека не треба да очекувам премногу од луѓето, и дека не треба да ги покажувам моите чувства прерано, и научив дека ако не сум среќна треба да прекинам со тоа и да направам повторно ликот да ми се смее!

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
да не пијам толку, и да ја видам и денски како изгледа

Kajgana Shop

На врв Bottom