Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто за оние шо продолжиле стипендии, т.е стари корисници ?

--- надополнето ---

Ааааа имало имало... 3 рати и за нас... Добро е добро.. Туку да не знај некој/а колку останват ? Уште една ?

Дали на некој од старите корисници на студентски кредити им стигнала некоја рата? јас само што се јавив во министерство и ми рекоа дека се во целост исплатени од кај нив, се чекало од трезорот да ги префрлат само, но кај мене нема стигнато ниту една рата.

охооооо ако е така супер чим веќе ги пуштиле сите за студентскиот кредит...кај мене сеуште нема ништо на сметка :/

Тип А проверете си ги сметките... мене ми стигнаа сите денарчики :)
Remember, remember the 5th of June :wub:

значи, кај никого ли нема исплатено од студенски кредити, па мајку му стара , нека пуштат више еве и изборите се близат!!!

Јас слушнав дека за тип Б биле пуштени сите рати ( останува само да "легнат " на сметка...)

Кај старите корисници на стипендии за информатичари се е исплатено. Оваа година дури и порано од што треба :D

Дали на некој од старите корисници на студентски кредити им стигнала некоја рата? јас само што се јавив во министерство и ми рекоа дека се во целост исплатени од кај нив, се чекало од трезорот да ги префрлат само, но кај мене нема стигнато ниту една рата.
на кој број си се јавил да прашаме пак што е работава со кредитите????

Тип Б ислатени сите рати од стипендиите :cool:

На кој телефон вртите во министерството за прашања околу стипендиите?
На тие што се објавени на mon.gov.mk?

Еве сега проверувам на сметка и од студентскиот кредит има само 2 рати пуштено денес :/ нели требаше сите ?

Абе Владата ни е за мерак, како сакаш кажи...

А и искрено речено, и поарни се од комуњариве..

tie sto ste poiskusni so stipendiite dali ke moze nekoj da mi prognozira kolkavi se sansite da se stigni do stipendija so 8.5 prosek poso ne se golem br na stipendii vo prasanje a ima studenti so mn podobar uspeh :)

10x forward

tie sto ste poiskusni so stipendiite dali ke moze nekoj da mi prognozira kolkavi se sansite da se stigni do stipendija so 8.5 prosek poso ne se golem br na stipendii vo prasanje a ima studenti so mn podobar uspeh :)

10x forward

Незнам на кој факултет си... но ако си на техничките факултети шансата ти е поголема, јас сум на технички факултет (пмф-информатика) и со 8,4 просек аплицирав за стипендија од тип Б, а исто така многу се битни примањата на семејството (плата на родителите, лични примања, од игри на среќа...) колку се помали толку е поголема шансата за стипендија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom