E
elena.
Гостин
Така е брату, јас сум хипстер, ќе си станеш сабајле - лепче, солца, а во подобрите денови и чајчеСе е шминка бе, демек ау јадев од 7ца главен сум, елитата.
Земи си лепче и сиренце ко човек најади се.
УА ПОЗЕРИ.
Така е брату, јас сум хипстер, ќе си станеш сабајле - лепче, солца, а во подобрите денови и чајчеСе е шминка бе, демек ау јадев од 7ца главен сум, елитата.
Земи си лепче и сиренце ко човек најади се.
УА ПОЗЕРИ.
ќе ја тераме афричката шема јеах!Така е брату, јас сум хипстер, ќе си станеш сабајле - лепче, солца, а во подобрите денови и чајче
Кога јадеше последен пат?Нема веза Седмица се закон не само хамбургерот што и да јадеш нема да згрешиш, ваква сендвичара нема во Македонија секоја чест ви се чудам на муабетите повкусен хамбургер немам јадено...
Навива за Реал. Мислам дека се е јасно.Кога јадеше последен пат?
Ова осеќам уште викендов ќе се посетиИ јас прв пат чув, моторџиско ресторантче е, ко во Тексас
Офроуд малку ама тоа и е поентата, ко што се во Америка )
Локација
Паркирање
Паркинг
Услуги
Добро за групиЗа носењеИспоракаДостава на хранаСместување на отворено
Специјалитети
ПојадокРучекВечераКафеПијалоци
Е-пошта
Телефон
+389 77 510189; +389 78 229299
И овие се расипаа, Седмица се расипаа, сите и ќе се расипуваат понатаму.Ако сакате да касните навистина добар хамбургер, одете во Лесковачка Скара “Кај вили“ таму имам работно искуство и можам да кажам дека се прават навистина во хигиенски услови, а за квалитетот и вкусот..проверете сами.
Може се најскапи сендвичи, просеок од 90 до 140 денари ама затоа јадењето е 5+
Пробајте Полнето пилешко со доматен сос лут и малку зелка, вкусот е незаменлив
Бирај ден.Пеер! Дај да идеме!!! >.<
Епа има, не е само во Аеродром.Иначе супер е да, ама има и подоброНе сте јаделе у Лесковац (најверојатно зашо има само у Аеродром, бар ја на друго место не сум сретнал) затоа го фурата толку Вили. А, за седмица да последен пат јадев пред месец дена и овојпат е у вистинска смисла на зборот последен.
Таман мислев да искоментирам дека , покрај 7-ца и Вегера ја расипаа храната , ама ме "Превари"Вегера,Специјал,Седмица,пицерииве низ градот,Стоилко и тие околу него........сите ја поебаа храната,а поскапеа маме им ебам.....