Хамбургерот од „Седмица“ си иба мамата

E

elena.

Гостин
Се е шминка бе, демек ау јадев од 7ца главен сум, елитата.
Земи си лепче и сиренце ко човек најади се.
УА ПОЗЕРИ.
Така е брату, јас сум хипстер, ќе си станеш сабајле - лепче, солца, а во подобрите денови и чајче (y)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.212
Поени од реакции
30.412
Така е брату, јас сум хипстер, ќе си станеш сабајле - лепче, солца, а во подобрите денови и чајче (y)
ќе ја тераме афричката шема јеах!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Главица кромид секое сабајле, да пукаш од здравје ! :cool:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Нема веза Седмица се закон не само хамбургерот што и да јадеш нема да згрешиш, ваква сендвичара нема во Македонија секоја чест ви се чудам на муабетите повкусен хамбургер немам јадено... :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема веза Седмица се закон не само хамбургерот што и да јадеш нема да згрешиш, ваква сендвичара нема во Македонија секоја чест ви се чудам на муабетите повкусен хамбургер немам јадено... :)
Кога јадеше последен пат? :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Мојата соработна со Седмица ја замрзнав уште пред пар месеци, на другата тема за седмица истиов муабет се тераше. Хамбургерот е за 50’% полош квалитет.

V

Vollstandig

Гостин
Ако сакате да касните навистина добар хамбургер, одете во Лесковачка Скара “Кај вили“ таму имам работно искуство и можам да кажам дека се прават навистина во хигиенски услови, а за квалитетот и вкусот..проверете сами.
Може се најскапи сендвичи, просеок од 90 до 140 денари ама затоа јадењето е 5+
Пробајте Полнето пилешко со доматен сос лут и малку зелка, вкусот е незаменлив;)

NA

Член од
8 јануари 2008
Мислења
79
Поени од реакции
1
Nemam jadeno 7ka mesec i neso, a i ne planiram vo posledno jadam vili i sum zadovolen super e

Z

zmej gorjanin

Гостин
И јас прв пат чув, моторџиско ресторантче е, ко во Тексас

Офроуд малку ама тоа и е поентата, ко што се во Америка :))

Локација

Паркирање

Паркинг

Услуги

Добро за групи
За носење
Испорака
Достава на храна
Сместување на отворено

Специјалитети

Појадок
Ручек
Вечера
Кафе
Пијалоци

Е-пошта

Телефон

+389 77 510189; +389 78 229299
Ова осеќам уште викендов ќе се посети :love:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ако сакате да касните навистина добар хамбургер, одете во Лесковачка Скара “Кај вили“ таму имам работно искуство и можам да кажам дека се прават навистина во хигиенски услови, а за квалитетот и вкусот..проверете сами.
Може се најскапи сендвичи, просеок од 90 до 140 денари ама затоа јадењето е 5+
Пробајте Полнето пилешко со доматен сос лут и малку зелка, вкусот е незаменлив;)
И овие се расипаа, Седмица се расипаа, сите и ќе се расипуваат понатаму.
Не се криви они, кога има будали што сеуште купуваат. Пробајте вака направете во било која земја (намалете квалитет и дигнете цена), фаст-фудот ќе биде празен за кратко време. Зборам од лично искуство, го имам видено тоа со свои очи.

Ама не, Седмица е поим за храна, убавото не е самиот хамбургер, него убавото таму е што после се фалиш "БРААААААААААААААААТ, па јас секој ден само од Седмица јадам!" и одма воздишки во друштво. Не дај боже жена да спомне тоа како редовно јаде у Седмица, луѓето во несвест паѓаат.

И не е само хамбургерот проблем, работи Седмица до 12 преку недела, луѓево доаѓаат во 12, им заклучуваат врата и ги бркаат со метли. Со метли еј! :)
Ама типот што го бркаат со метла не се откажува, едвај успева да му даде 500ка на другарот што е внатре и да земе, не само 1, не 2, него 3 хамбургери!
Па да им даваш пари, а со метли да те бркаат, треба легендарно глуп да си. :)

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Не сте јаделе у Лесковац (најверојатно зашо има само у Аеродром, бар ја на друго место не сум сретнал) затоа го фурата толку Вили. А, за седмица да последен пат јадев пред месец дена и овојпат е у вистинска смисла на зборот последен. :)

С

сашенко

Гостин
Не сте јаделе у Лесковац (најверојатно зашо има само у Аеродром, бар ја на друго место не сум сретнал) затоа го фурата толку Вили. А, за седмица да последен пат јадев пред месец дена и овојпат е у вистинска смисла на зборот последен. :)
:DЕпа има, не е само во Аеродром.Иначе супер е да, ама има и подобро

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.406
Поени од реакции
590
Вегера,Специјал,Седмица,пицерииве низ градот,Стоилко и тие околу него........сите ја поебаа храната,а поскапеа маме им ебам.....
Таман мислев да искоментирам дека , покрај 7-ца и Вегера ја расипаа храната , ама ме "Превари" :eek:
Дефинитивно , моја нога повеќе не стапнува на овие две места .
7-ца покрај тоа што ги поскапеа сендвичите , истовремено ги намалија и ја расипаа плескавицата , и скоро секогаш лепчето е бајато .
Во Вегера не сум стапнал откако почна наместо млечен да става растителен кашавал , а истовремено ги поскпе и цените ,

Kajgana Shop

На врв Bottom