iLoveРАКОМЕТ
kajganer
знаете ли која е таа програма некако како Фотошоп шо можеш да менуваш сичко, пример ви кажувам ова на блогериве што ги има, и што прават ливчиња и демек добиле..
ја знаете??
ја знаете??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ја погоди темата и многу убаво објасни што точно бараш
или не баш.
Проблемов е за праќање мејлови со вируси, поточно од мојот мејл се праќаат мејлови на сите контакти со некој линк кој што нормално не сум го пратил јас, некое чаре?
симни, инсталирај, апдејтирај и скенирај со malwarebytesПомооош !
Дефинитивно ком ми полуде а со него и јас ... почна да ми се појавува ова ARE UNTECTED на местото на Моzilla Firefox ... откако другарка ми ми стави усб ии послем се се поремети ... Ниту можам да копирам ниту да пастирам .. па ни task manager неможам да отворам ништо дефинитвно ме полудува ..
Ве молам помогнете ми како да го средам ..
Што треба да нап за да се среди тоа ...
Некое најдобро, брзо и ефикасно решение .. плс ???
Од вчера почна во мозилата на нов таб да ми се отвора странава која никогаш не сум ја отворил предходно . Друго чаре освен форматирање ?
Иначе избришав cookies и останатите ствари , направив систем рестор али џабе .
страната е лоша лоша лошаОд вчера почна во мозилата на нов таб да ми се отвора странава која никогаш не сум ја отворил предходно . Друго чаре освен форматирање ?
Иначе избришав cookies и останатите ствари , направив систем рестор али џабе .
Проблемов е за праќање мејлови со вируси, поточно од мојот мејл се праќаат мејлови на сите контакти со некој линк кој што нормално не сум го пратил јас, некое чаре?
Горниот пост ќе ти објасни све, т.е. над твојот што си го напишал, следи ги тие инструкци. Каков антивирус имаш? колку време ти праи вака? и дали си ставал усб во компјутер во последно време.
Следи ги горните инструкции, и ќе се ичистиш 100%, друго, не е лошо да покренеш boot time scan, со Аваст... eве како.
http://www.schmahl.net/avastbootscan.php