Часовници

Што нема да измислат:toe:

“Watch oNe” - стилски часовник со многу лица

Прекрасен, стилски дизајниран, “Watch oNe” е часовник дизајниран од страна на Igor Chack. Основната идеја е да можете да го смените лицето на часовникот со притискање на само едно копче. На пример, може да уживате во прекрасните механички движења или да ги кришите правилата на физичкиот свет и да имате нешто што не би можеле ни да го замислите со традиционален часовник.
Овој часовник би можел да го претставува вашиот стил, расположение и вашата личност, како и да се менува во зависност од нивните промени, а може да го имате од март 2011 година.

Rolex Submariner Green or Black, one day...

doma imam dva saata poljot od tatkomi i nekako mi se zazele dusava da gi popravam nema da gi nosam ama da rabotat, znae li nekoj dobar saatdzija za ovaka stari saati.

Пред неколку дена на братучед ми кој работи во Америка а ќе се врати за помалце од месец му нарачав часовник и денес ми пиша дека му го донеле
се работи за овој
Casio-AWG100-1A-G-Shock-Watch.jpg

инаку веќе две години носам Festina кој го добив на поклон, а тоа е овој истиов до детал
f16170-3_start.jpg

Пред неколку месеци ми се откачи металниот каиш па морав да ставам кожен на битпазар

ако може да ми кажете продавници за часовници од која било марка со следните перформанси:
со компас, барометар, термометар, непропустлив на вода и да ја мери надморската височина. (сите во едне часовник )

ако може да ми кажете продавници за часовници од која било марка со следните перформанси:
со компас, барометар, термометар, непропустлив на вода и да ја мери надморската височина. (сите во едне часовник )

Casio Pathfinder. Има милион продавници за Casio низ Скопје.

a moze da mi kazesh poto4no na koi mesta bidejki ne sum od skopje a ke idam specijalno za toa pa da znam kaj da odam :)
Во ГТЦ на 2ри спрат има продавница за CASIO. Продавницата се вика Ико.

Дали знае некој да ми каже каде во Скопјево се продаваат часовници од марката "Timex"

Дали знае некој да ми каже каде во Скопјево се продаваат часовници од марката "Timex"

Тешко да најдеш Timex тука. Доста одамна имам купено од САД, ама тука не сум видел. Опција ти е преку eBay.

Здраво, ова е најдобрата фирма за часовници која можам да ти ја препорачам.

Следи го линков и мислам дека ќе го најдеш тоа што го бараш: http://watchid.mk/mk/products/casio-sport

Оди во Локатор за да видиш каде имаат продавници. Они се официјални увозници за Касио и сите други нивни брендови. Еве го Локаторот: http://watchid.mk/mk/locator

А ова е доказ дека се официјални увозници за Касио: http://www.casio-europe.com/euro/support/distributors/wat/

Поздрав!

Знае некој каде можам да купам ice-watch?
ice-watches-unisex-black-3202-2905_zoom.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom