Ќути, поише и не заебаа, јас пред 3 дена ги поминав тие 250гб, се заборавив... Сеа не можам ни последната сезона од TBBT да си ја симнам...не е за тука ама морам да си кажам
не се дупнав од симињање филмови задњиве 2 дена... не!
не сум ја крив 250gb шо дадоа ти хоум
А каква е листава уствари? Филмови со неочекуван крај? Добри филмови? Или?еве ја листата по која одев... одамна ја имам, не знам од каде па се решив веќе еднаш да симнам се
тие што ги нема на торентот значи веќе сум ги имал симнато
Кои 250 gb и зошто јас не сум благовремено информиран???Ќути, поише и не заебаа, јас пред 3 дена ги поминав тие 250гб, се заборавив... Сеа не можам ни последната сезона од TBBT да си ја симнам...
Ти си далеку, кај вас покасно доаѓаат новостите...Кои 250 gb и зошто јас не сум благовремено информиран???
ги имам гледано a serbian film, salo и the human centipedeVisitor Q од Т. Мике, да те предупредам, бајги гаден филм!
Извини, не знам. А и боље што не знам, поглупо ми е кога очекувам нешто од филм. Иначе мислам дека е микс од се(мајндфак, добри филмови, филмови со масс тензија).А каква е листава уствари? Филмови со неочекуван крај? Добри филмови? Или?
Eве.ми треба добар филм со тешки дијалози во стил на Meet Joe Black или слично, ме фасцинира филмот, кој не го гледал да го гледа, врв на глумата на бред пит !
Пробај со Magnolia, A Few Good Men, High Fidelity. Додуша овај последниов не е баш тежок филм, ама дијалозите и монолозите се цитат до цитат.ми треба добар филм со тешки дијалози во стил на Meet Joe Black или слично, ме фасцинира филмот, кој не го гледал да го гледа, врв на глумата на бред пит !
уште кога го видов кастот ме имаше