Како успеа да го направиш тој виџетот за температура да ти работи?Кај мене ми вика неможе за овој регион.Исто кај го најде тој Ati radeon виџет?
Никогаш сум немап проблем со гаџетот за температура. Има неколку решениа на гугл во врска со проблемот но колку ќе поработи не знам Можеш да симнеш за Rainmeter го има исиот, а тоа за температура на графичката се вика gpu_observerКако успеа да го направиш тој виџетот за температура да ти работи?Кај мене ми вика неможе за овој регион.Исто кај го најде тој Ati radeon виџет?
Неможе за твој регион пошто си наместил Македонија, лупни USA, и ќе видиш дека работиКако успеа да го направиш тој виџетот за температура да ти работи?Кај мене ми вика неможе за овој регион.Исто кај го најде тој Ati radeon виџет?
Control Panel>Region And Language>LocationИсто и кај мене не работи за температурата , исто така и weather не ми работи ... Кај се мењава тоа регион ?
Control Panel>Region and Language>Location>United States намести го.Исто и кај мене не работи за температурата , исто така и weather не ми работи ... Кај се мењава тоа регион ?
Ќе може да ми кажеш како се вика ова со музикава што ти е ?
Пак истоControl Panel>Region and Language>Location>United States намести го.
Winamp со скин Ebonite 2.1 И рестартирај за да преработи тоа.Ќе може да ми кажеш како се вика ова со музикава што ти е ?
Радио е или е од winamp ?
--- надополнето: May 31, 2011 11:26 PM ---
Пак исто
Ќе може линк од winampot , за тоа време да го рестартирам комWinamp со скин Ebonite 2.1 И рестартирај за да преработи тоа.
Фала средив , а за да биде ова нон стоп приклучено треба winampot да ми биде приклучен стално ? не е како gadget ?Повели. Инаку на скинот одма до копчето X има како стрелка нагоре таму притискај за да се менува интерфејсот, ги има неколку.
Инаку тоа не е gadget туку стил за винамп со изгледа на gadget и затоа го ставив таму под gadgetite па те збунилФала средив , а за да биде ова нон стоп приклучено треба winampot да ми биде приклучен стално ? не е како gadget ?
И ова со времево и температурава пак нејќе
Ух колку чекори има ова ... Ај прво да се наспијам па ке го направимеИнаку тоа не е gadget туку стил за винамп со изгледа на gadget и затоа го ставив таму под gadgetite па те збунил
А за времето пробај со ова