Скриншот

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.100
Поени од реакции
1.376
Како успеа да го направиш тој виџетот за температура да ти работи?Кај мене ми вика неможе за овој регион.Исто кај го најде тој Ati radeon виџет? :)

M

Mr.InF3ction

Гостин
Како успеа да го направиш тој виџетот за температура да ти работи?Кај мене ми вика неможе за овој регион.Исто кај го најде тој Ati radeon виџет? :)
Никогаш сум немап проблем со гаџетот за температура. Има неколку решениа на гугл во врска со проблемот но колку ќе поработи не знам Можеш да симнеш за Rainmeter го има исиот, а тоа за температура на графичката се вика gpu_observer

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Неможе за твој регион пошто си наместил Македонија, лупни USA, и ќе видиш дека работи :)

Член од
7 септември 2008
Мислења
693
Поени од реакции
21
Исто и кај мене не работи за температурата , исто така и weather не ми работи ... Кај се мењава тоа регион ?

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Исто и кај мене не работи за температурата , исто така и weather не ми работи ... Кај се мењава тоа регион ?
Control Panel>Region and Language>Location>United States намести го.

Член од
7 септември 2008
Мислења
693
Поени од реакции
21
M

Mr.InF3ction

Гостин
Ќе може да ми кажеш како се вика ова со музикава што ти е ?

Радио е или е од winamp ?
--- надополнето: May 31, 2011 11:26 PM ---

Пак исто :cenzura:
Winamp со скин Ebonite 2.1 И рестартирај за да преработи тоа.

M

Mr.InF3ction

Гостин
Повели. Инаку на скинот одма до копчето X има како стрелка нагоре таму притискај за да се менува интерфејсот, ги има неколку.

Член од
7 септември 2008
Мислења
693
Поени од реакции
21
Повели. Инаку на скинот одма до копчето X има како стрелка нагоре таму притискај за да се менува интерфејсот, ги има неколку.
Фала средив , а за да биде ова нон стоп приклучено треба winampot да ми биде приклучен стално ? не е како gadget ?

И ова со времево и температурава пак нејќе :cenzura:

M

Mr.InF3ction

Гостин
Фала средив , а за да биде ова нон стоп приклучено треба winampot да ми биде приклучен стално ? не е како gadget ?

И ова со времево и температурава пак нејќе :cenzura:
Инаку тоа не е gadget туку стил за винамп со изгледа на gadget и затоа го ставив таму под gadgetite па те збунил :D
А за времето пробај со ова

Член од
7 септември 2008
Мислења
693
Поени од реакции
21
Инаку тоа не е gadget туку стил за винамп со изгледа на gadget и затоа го ставив таму под gadgetite па те збунил :D
А за времето пробај со ова
Ух колку чекори има ова ... Ај прво да се наспијам па ке го направиме :)

Kajgana Shop

На врв Bottom