Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
‎1МФЛ сезона 2011/2012:
1.ГФК Тиквеш (Кавадарци)
2.ФК Шкендија (Тетово)
3.ФК Металург (Скопје)
4.ФК Ренова (С.Џепиште)
...5.ФК Работнички (Скопје)
6.ФК Силекс (Кратово)
7.ФК Хоризонт Турново (С.Турново)
8.ФК Тетекс (Тетово)
9.ФК Брегалница 2008 (Штип)
10.ФК Скопје (Скопје)
11.ФК Напредок (Кичево)
12.ФК Вардар (Скопје)
13.ФК Пелистер (Битола)
14.ФК 11Октомври (Прилеп)
15.ФК Охрид 2004 (Охрид)
16.ФК Миравци (С.Миравци

^ Oзбилни сте или?!
Оти гледам нема некое инфо. официјално..
Официјално во петок или деновиве :)
Инфово се прошири откако било објавено демек како официјално на страната на Тиквеш.
Бидејќи Тиквеш ги има Бунгуров и Нинев во ФФМ, нема веќе дилеми а и онака веќе беше скоро познато :)
Вардар сериозно контактираше со Гроздановски и Васоски а да не знаеа дека ќе опстанеме, немаше шанси да ги носат за во втора лига...
Сепак да почекаме уште малку :)
Моја желба за иднина е Ѓоко Хаџиевски на тренерската позиција, само така ќе покаже Брацо дека мисли озбилно да работи и секако сите Бразилци аут!

Plus toa so Vasovski zborev i go prasuvav seriozno sto kako so Vardar i mi kaza deka 100% ke ima prosiruvanje i deka so Grozdanovski ke igrat dogodina u Vardar i da se spremam za titula... koolku ke bide tocno da ostavime vremeto da pokaze,

Plus toa so Vasovski zborev i go prasuvav seriozno sto kako so Vardar i mi kaza deka 100% ke ima prosiruvanje i deka so Grozdanovski ke igrat dogodina u Vardar i da se spremam za titula... koolku ke bide tocno da ostavime vremeto da pokaze,
Мене Гроздановски на фејсбук ми кажа уште пред 15 дена дека ке ја прошират лигата,џабе им се финтиве на ФФМ дека нема да ја прошират!

Ме мрзи да го барам коментарот од пред месец/два. Шо ви реков дека ќе има прошируење, вие не веруевте :) Брацо немаше да остае ништо на случајот да знаеше дека нема да се прошири лигата.

ајдееееее следната година идеме на титула шо викате??

Мене од ФФМ ми се јавија да ми кажат дека ја прошириле лигата. Се ви се јавуваат и пишуваат :)

Иначе одлично е тоа што ќе дојдат Васоски и Гроздановски, но не знам колку ќе биде од корист првиот со оглед на постојаните повреди. Сепак, одличен почеток ќе биде и се разбира со тоа ќе бидат привлечени и други играчи.

Ваууу !!!
Влегувам во фан клуб Вардар и оп наеднаш гледам табела со 16 екипи, Васоски и Гроздановски нови засилувања се шокирав и почнав да се радувам и тако даље и тако даље.
И си велам дали е ова точно?
Има ли некој тука ова да го потврди дека е точно 100%??
Стварно има ли некој??

супер миравци во прва лига.
успех е тоа за село од 1500 едвај жители
ама газдата е луд по фудбал

Ваууу !!!
Влегувам во фан клуб Вардар и оп наеднаш гледам табела со 16 екипи, Васоски и Гроздановски нови засилувања се шокирав и почнав да се радувам и тако даље и тако даље.
И си велам дали е ова точно?
Има ли некој тука ова да го потврди дека е точно 100%??
Стварно има ли некој??

Za 16te Ekipi e tocno a za tranasferive zavisi od Braco ;)

супер миравци во прва лига.
успех е тоа за село од 1500 едвај жители
ама газдата е луд по фудбал

А село Турново колкаво е?Кај отиде Македонија секое село да си има клуб и да игра во 1 МФЛ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom