- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 3.947
- Поени од реакции
- 2.060
Кој и да победи Иван или Мики нема да ми биде криво, ама Дејан не...
Иначе ја мислам дека го местат Дејан
Иначе ја мислам дека го местат Дејан
Не криј, кажи која е таа учесничка и што им барале. Сите не' интересира.Не го следам Идолот многу но сето е "шминка" и ногу вештачко сработено од страна на организаторите и ги држат натпреварувачите под строги контроли и со договори на лист што да прават што не дрн дрн.Ова ми го кажа учесничка која се откажа пред гала вечерите или како ги нарекуваат незнам бидејќи им побарале да потпишат некој договор со некои банални правила што таа го одбила тоа и си замина.
За мене овие ептен се префорсирани и не се кој знае какви пеачи како што ги прикажуваат и фалат....а многу претерано фалење и форсирање не е на арно.
А пази брат ми коментар: „Иии оваа Ивана опасна ја напраилеее“ -.-И дадоа ли на Ивана да се види на огледало пред да испадне пред камерите?
Jас не паметам некоја учесничка да се откажа!?Не го следам Идолот многу но сето е "шминка" и ногу вештачко сработено од страна на организаторите и ги држат натпреварувачите под строги контроли и со договори на лист што да прават што не дрн дрн.Ова ми го кажа учесничка која се откажа пред гала вечерите или како ги нарекуваат незнам бидејќи им побарале да потпишат некој договор со некои банални правила што таа го одбила тоа и си замина.
За мене овие ептен се префорсирани и не се кој знае какви пеачи како што ги прикажуваат и фалат....а многу претерано фалење и форсирање не е на арно.
имаше една се откажала заради тоа што морала да оди за Охрид а неможеала да го напушта факултетот, инаку тоа девојче памтам пееше многу убаво, тоа е онаа во плава маица што му пееше на дечкото една песна отд Тоше мислам беше: “Никој како тебе не бакнува“, па Калиопи искоментира: „леле деца како ме разнежнивте“, ич незнам како се викаше, но таа се откажа уште пред театарските изведби.Браво за Супехикс!
--- надополнето: May 30, 2011 8:23 PM ---
Jас не паметам некоја учесничка да се откажа!?
Не верувам дека има такви... )Штета што никој од публика незнае кои се Суперхикс.
Па како да ги знаат кога во публика просечната возраст е 9,5 годиниШтета што никој од публика незнае кои се Суперхикс.