S
Shellshock nam67
Гостин
е то шо викаш барем ќе гледавме гладијаторски борби со пратениците а а ха хах хах ах х
можеби бродовите се следни по плажата .од спомениците не ми се допаѓа портата, мислам најдискутабилен споменик ми е, ама затоа останатите ми се горе доле у реду. Не ми се допаѓаат како се направени лавовите на мостот и не знам зошто имам впечаток дека се на грешен мост ставени. Чудни се затоа што стојат (?) и на лик се чудни, ко од некој ентерпрајз излезени. 2 работа е што мислам дека треба да отидат до Будимпешта и да видат како треба да се искористи река што сече град. Сега по Вардар не можат бродови да пловат, ама околината дефнитивно може и треба да се уреди подобро.
јас не сум била на плажата ама според мене не многу лоша идеја. Бродови сигурно ќе донесеа два за крстарење да можеше, ама вака ништо. Може сплавови ќе имаможеби бродовите се следни по плажата .
абе големи фонтани ке имаме на сред река ке ги креват бродевите за тоа може ке се одложат бродевите .јас не сум била на плажата ама според мене не многу лоша идеја. Бродови сигурно ќе донесеа два за крстарење да можеше, ама вака ништо. Може сплавови ќе има
и пастрмка ќе ви донесат од Охрид да не се мачите да идате ваму хаххаххјас не сум била на плажата ама според мене не многу лоша идеја. Бродови сигурно ќе донесеа два за крстарење да можеше, ама вака ништо. Може сплавови ќе има
Оф леле, него не си ти крив главата ти е тешка...дај бе, шефе, мислење. Не туку дрви како треба да мисли некој друг...Рече "го уредуваат градот"? Повеќе одговара-масакрираат. Мислиш, озбилно, дека Гоце, Даме, Јане на коњ, Порта (што не е триумфална), ќе му каже на американскиот турист кој си? Мислам дека повеќе ќе сфати кај се наоѓа у моментот кога ќе се лизне на некоја дебела 'рканица, упознавајќи се со нашата историја, шетајќи на плоштад...Мислиш дека така ќе бидеш помоќен, поголем, поКУЛТУРЕН од тоа што си? Дека споменикот на Александар Македонски ќе те претвори во антички македонец? Греота. Реалноста, дете, нема да те заобиколи. Него, поубаво е да се ландараш низ град (и по форуми) со политичка пропаганда, отколку да фатиш малце работа. Од работа можеш да се испотиш.
нема потреба , ние јадеме и српски риби ОСЛИЌ XDи пастрмка ќе ви донесат од Охрид да не се мачите да идате ваму хаххахх
"хахаха" на кој тоа вие и каде е тоа ваму жити се? И не се сскај ко џукела некоја, пишав што си мислам според мене, прочитај погоре, а ти хаха-кај до утре.....и пастрмка ќе ви донесат од Охрид да не се мачите да идате ваму хаххахх
абе тоа е болесни сте во умот а некој коментира нешто против скопје 2014 де ваков е де таков е незнам каков е де предавник абе приберете се и мислите со главите не туку шетајте со умот народот наоколу чепка по канти за да најде леб леб шо ти го јадиш секој ден !!!"хахаха" на кој тоа вие и каде е тоа ваму жити се? И не се сскај ко џукела некоја, пишав што си мислам па ти хаха-кај до утре.....
ти дечко/девојко си "болесен и во умот и во душата" Пост мој нема за политика откако е укинат подфорумот. Пишав што ми се допаѓа, а што не на мене лично и лаички, а ти се сскаш ко џукела по коска и ми збориш за социјални проблеми во аркитектура, дизајн и уредување??? Ај бриши жити се и не замарај ако не знаеш што друго да пишеш.абе тоа е болесни сте во умот а некој коментира нешто против скопје 2014 де ваков е де таков е незнам каков е де предавник абе приберете се и мислите со главите не туку шетајте со умот народот наоколу чепка по канти за да најде леб леб шо ти го јадиш секој ден !!!
1.Значи Александар на плоштад и Филип на стадион значи враќање кон антиката. Кирил, Климент значат враќање во 9 век? Карпош во 17-ти? И што треба, Македонија од сите на планетата, да нема право да постави статуа на Александар МАКЕДОНСКИ?к.рот е следен самото посавување на биста на Александар кој ташак е ако не враќање кон антика арена филип 2 па толку иминја на антички херои нема ни во Рим ни кај Хеласите само на некој шупци од кај нас им текна и на некои нивни сателити За македонија е едно важно да сме богата земја Хеласите-гејлада да не гледаат како гопода луѓе да ни се молата за нашите пари е со тоа сме ги понижиле тотално а не да оди цела влада кај наив на одмор да се ценка и нас овде да ни продава демагогија за името за антиката чисто лициемерие.
Точно. Ама каква врска има ова со уредувањето на еден плоштад! Да не се Македонците сиромашни поради СК2014?ДРЖАВАТА ДА НИ ОДИ НАПРЕД ДА НИ СЕ ПОБОГАТИ ГРАЃАНИТЕ САМО ТАКА ЌЕ ОДИМЕ НАПРЕД ОД ДЕМАГОГИЈА И ИДЕОЛОГИЈА НЕ СЕ ЖИВЕЕ ОД ЕКОНОМИЈА СЕ ЖИВЕЕЕ.
Епа кога се немаат аргументи за муабет најлесно е да се залепи етикета - ВИЕ, ВАС, ВАШИТЕ. Демек племе. А од другата страна све индивидуалци."хахаха" на кој тоа вие и каде е тоа ваму жити се? И не се сскај ко џукела некоја, пишав што си мислам според мене, прочитај погоре, а ти хаха-кај до утре.....
кога е прост човек како канта за ѓубре и кога нема што да каже едноставно си ги повторува своите зборови е тоа е на некого лебот му влегов во ч..марот и никако не му излага туку напрај една добра работа тргни ги рацете од тастатурата таа не е за секое животинче, ш.пче за чоек ети дечко/девојко си "болесен и во умот и во душата" Пост мој нема за политика откако е укинат подфорумот. Пишав што ми се допаѓа, а што не на мене лично и лаички, а ти се сскаш ко џукела по коска и ми збориш за социјални проблеми во аркитектура, дизајн и уредување??? Ај бриши жити се и не замарај ако не знаеш што друго да пишеш.
мудрост извира од тебе, браос бе фраерче форумско. Пост составен од навреди и простотилук. Само фор д рекорд ова беше моето мислење на темата:[/COLOR]
кога е прост човек како канта за ѓубре и кога нема што да каже едноставно си ги повторува своите зборови е тоа е на некого лебот му влегов во ч..марот и никако не му излага туку напрај една добра работа тргни ги рацете од тастатурата таа не е за секое животинче, ш.пче за чоек е
Секоја чест. Навистина не е компјутер за секое дете.од спомениците не ми се допаѓа портата, мислам најдискутабилен споменик ми е, ама затоа останатите ми се горе доле у реду. Не ми се допаѓаат како се направени лавовите на мостот и не знам зошто имам впечаток дека се на грешен мост ставени. Чудни се затоа што стојат (?) и на лик се чудни, ко од некој ентерпрајз излезени. 2 работа е што мислам дека треба да отидат до Будимпешта и да видат како треба да се искористи река што сече град. Сега по Вардар не можат бродови да пловат, ама околината дефнитивно може и треба да се уреди подобро.
Oд кај па ослиќите се српски рибинема потреба , ние јадеме и српски риби ОСЛИЌ XD
Не му замерај,греота е .. На кило ги има вакви да ги ринешмудрост извира од тебе, браос бе фраерче форумско. Пост составен од навреди и простотилук. Само фор д рекорд ова беше моето мислење на темата:
Секоја чест. Навистина не е компјутер за секое дете.