Modern Warfare 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Иста ми е ко MW 2... Што и не е така лошо, ама ако беше иста ко Black Ops - е тогаш веќе ќе беше лошо.
Сепак, по сум во исчекување на BF 3 отколку на оваа.

neznam zaso se zalite na grafikata koga drugite igri mozat leb da jadat za da imaat takva grafika. jas ne bi ja zemal bidejki nema zombie ali ke vidime .

--- надополнето ---

black ops? black ops ima grafika sto drugite igri nemozat da zamislat

@ TheTimi Хмм незнам, на која игра мислиш за во изработка?
Иначе, вистинскиот назив за гејмплејот на CoD е run & gun. (барем според мене)

--- надополнето ---

neznam zaso se zalite na grafikata koga drugite igri mozat leb da jadat za da imaat takva grafika. jas ne bi ja zemal bidejki nema zombie ali ke vidime .

--- надополнето ---

Очигледно не си ја играл Crysis кецот, како и Witcher 2 и уште 2-3 игри. Единствено што стварно вреди кај енџинот на CoD е осветлувањето и ефектите од MW2, (пр. кршење на стакло) другото е тапа.

mw2 imase ok grafika ali black ops ima 1000 pati bolje grafika ali problemot e toa sto ne ja napravija igrata kako so treba so poveke gameplay ,pogolemi mapi,tenkovi,dzipovi a ne samo dosadnine helikopteri

--- надополнето ---

Ах деца, деца... :nesum:

mw2 imase ok grafika ali black ops ima 1000 pati bolje grafika ali problemot e toa sto ne ja napravija igrata kako so treba so poveke gameplay ,pogolemi mapi,tenkovi,dzipovi a ne samo dosadnine helikopteri

Infinity Ward и Treyarch се ДВЕ различни компании.Тоа е прво,а второ е тоа што блек опс е едно ГОЛЕМО сра*е,што само зомби модот го вади(колку да ја играат).Ефектите и се друго во играта,се само чисти примери земани од Infinity Ward.

Pew Pew & Xplosions in Am3rica, 3ngland, Franc3 and G3rmany
262kvueth.gif

Чекаме уште нецели 2 недели до е3, ќе биде прикажана од страна на Мајкрософт 10000000%

--- надополнето ---

@ Master_#0 Па нели нешто објавувија 2 игри биле во изработка (од кои едната нешто во Азија се правела) или не знам. Неможам веќе да следам што се случува со КОД серијалот, премногу игри се :)

Верувам си ја играл блек опс и сите нејзини модови и опции и се ама буквално се што таа нуди па си дошош до овој заклучок, или грешам ?

@ Master_#0 Па нели нешто објавувија 2 игри биле во изработка (од кои едната нешто во Азија се правела) или не знам. Неможам веќе да следам што се случува со КОД серијалот, премногу игри се :)
http://forum.kajgana.com/member.php?40412-MasteR_-0

Верувам си ја играл блек опс и сите нејзини модови и опции и се ама буквално се што таа нуди па си дошош до овој заклучок, или грешам ?

Хмм епа нз да не мислеле за тоа дека MW3 ја прават повеќе студија па некој сајт се испобркал и дал погрешни информации :)

Играта со сите нејзини модови и опции е 88 евра (на втори јуни излегува новиот DLC па го вклучив и него).
No thx, bye.

За тие пари ќе го купам цел Valve Pack и ќе имам за играње 24 игри кои се скоро сите подобри од Black Ops.

http://forum.kajgana.com/member.php?40412-MasteR_-0

Играв и увидов дека зомби модот е единственото нешто што ја вади играта.Сингплеерот е копија на ефектите од Modern Warfare 2,мултиплеер не сум играл а несакам ни зашто усран максимално(перкот за лест стенд,и многу други).Сакам да бидат Treyarch оргинални малце,не да работат на надоградување на енџини од инфинити вард,и така натака..

Користат ист енџин :tapp:

--- надополнето ---

Играв и увидов дека зомби модот е единственото нешто што ја вади играта.Сингплеерот е копија на ефектите од Modern Warfare 2,мултиплеер не сум играл а несакам ни зашто усран максимално(перкот за лест стенд,и многу други).Сакам да бидат Treyarch оргинални малце,не да работат на надоградување на енџини од инфинити вард,и така натака..
А ваму пак IW се многу оригинални?Прават модови од MW и ги продаваат како нова игра за +60$.Тоа е оригиналност?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom