Речено-сторено
Душичка бе, жал ми падна. :back:Јас и палома си земам кога игра Барса зошто многу емоционално ги доживувам моментите кога се жалат од повреди... душички...
прво пишуваш дека образложуваш на стручњаци,потоа не сакаш да образложиш до крај кога те прашав за споредба.....сепак фала и другпат оставај линкови од каде се информациитеШто да ја вадам статистиката со Касиљас коа глеаш дека ВДС има најдобар процент на одбранети топки, секако дека Касиљас би бил под него. Што значи вечер ќе има судар меѓу најдобриот голман сезонава во ЛШ против еден од полошите.
И да се разбереме, не влагам во дискусии дека општо ВДС е подобар од Касиљас, туку дека сезонава ВДС е најдобриот во ЛШ.
Види човек, ако ВДС имал најдобар процент на одбранети топки, по која логика кажи ми ти мене некој би бил над него? Кој и да е, не само Касиљас? Навистина не разбирам што сакаш да кажеш.прво пишуваш дека образложуваш на стручњаци,потоа не сакаш да образложиш до крај кога те прашав за споредба.....сепак фала и другпат оставај линкови од каде се информациите
Ко веќе тргнавме со шегите.. кој последен филм го гледаше?ае дај боже вечер Бускец да одглуми два-три пенали и да изнуди два-три црвени па да си заминеме триумфално од Вембли
Mean MachineКо веќе тргнавме со шегите.. кој последен филм го гледаше?
А ти немаш попаметна работа место у секој пост да го спомнуваш Реал. Ебаве троловите на Дајвинглона.bb[noone];4290279 напиша:не чека натпревар меѓу најдобрите 2 тима оваа сезона, па нека победи подобриот(Барселона) иначе се мислам дека у одбрана ќе почнеме со Маскерано како стопер и Пујол како лев бек останатиот состав го знаете ии ќе заборавев се молат навивачите на реал ЗАДрид да не го дудлаат на темава и да си најдат попаметна работа