Manchester United v Chelsea | 8.05.11, 17h | Old Trafford, Manchester|

Како ќе заврши мечот?

• Челзи

Гласови: 47 37,9%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 68 54,8%
  • Нерешено

Гласови: 9 7,3%

• Вкупно гласачи
    124

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.742
Поени од реакции
43.893
Зашто Манчестер не бил прв на анкетата бе .. аааааааааааааааааах. Get a life dude ! :D
Леле бе.. Тоа го кажав оти обично домаќинот се пишуе прв.. Не дека е кој знае шо, повеќе на заебанција го пишав.. Нели ги гледаш двете смајлиња накрај.. И ај, ептен сме офтопик.. :):)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Леле бе.. Тоа го кажав оти обично домаќинот се пишуе прв.. Не дека е кој знае шо, повеќе на заебанција го пишав.. Нели ги гледаш двете смајлиња накрај.. И ај, ептен сме офтопик.. :):)
Ок, ок .. смири се, хаха. :)

junksound

KILL Iluminate's
Член од
16 јули 2010
Мислења
133
Поени од реакции
9
не брате јас сум фан на Манчестер , челси ќе го јаде к**** на Манчестер ме разбираш :helou:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Цврст и тензичен натпревар .. Минимална победа Јунајтед !

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
А и во анкетата наместо „Како ќе заврши?“ треба да стои „Кој ќе победи?“. :toe:

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
А и во анкетата наместо „Како ќе заврши?“ треба да стои „Кој ќе победи?“. :toe:
Иначе може да заврши и нерешено мечот. Не мора никој да победи.. Капиш?

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Еве го првиот од Миланезите на кој му одѕвонуваат тие 4-0 :icon_lol:
Да браво, ама сигурно и освоивте ЛШ таа сезона кога не тепавте 4-0? Чекај бе? Не освоивте???

Ние ко ве тепавме 3-0, освоивме ЛШ, што значи дека нашето е далеку повредно од вашето :icon_lol:

p.s. Значи кој комплекси ви ги има набиено тој Милан, ах тој Милан, нема тема да не го спомнете :icon_lol: :smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
За мене нема подобриот нека победи, не постои ова на оваа утакмица.Најлоша утакмица нека изиграат, нека копат по терен, матер да им ебат на кучињата ко Дрогба, Тери и сличните, 0-0 нека заврши, но пораз несмее да се доживее, како знаат и умеат, а верувам дека тоа го можат овие момци !

GGMU !

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Па ќе ставиш опции Манчестер, Челзи и без победник. Просто е.
A какви опции имам јас ставено ?? Манчестер, Челзи и нерешено(без победник) .. Наместо нерешено сум требал да ставам без победник ?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
A какви опции имам јас ставено ?? Манчестер, Челзи и нерешено(без победник) .. Наместо нерешено сум требал да ставам без победник ?
Ти си пишал "како ќе заврши мечот?" со опции "Манчестер, челзи, нерешено".

Добро ај според мене мечот ќе заврши Манчестер. Така иде според твоето.

Се надевам на победа на мојот тим, со што ќе ни треба уште еден бод од два натпревари, и наша е титулата.
И нерешено не е лошо, ќе ни треба уште една победа на двата натпревара, и пак е наша титулата.
Пораз не ни сакам да замислам!!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Да браво, ама сигурно и освоивте ЛШ таа сезона кога не тепавте 4-0? Чекај бе? Не освоивте???

Ние ко ве тепавме 3-0, освоивме ЛШ, што значи дека нашето е далеку повредно од вашето :icon_lol:

p.s. Значи кој комплекси ви ги има набиено тој Милан, ах тој Милан, нема тема да не го спомнете :icon_lol: :smir:
Еј :icon_lol: зашо толку не си интересен? :( :icon_lol:
Ние барем ве тепавме таа сезона на Олд Трафорд, вие два пати го јадевте. :( :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom