Дали одите на шопинг во Солун?

• Креатор на темата Креатор на темата DANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Не бев шетнал дотаму од 2002 година.
Скоро беше - прошетав, ама не на шопинг. Не ме интересира облека или сл.
Кафенце онака покрај море...такви работи...

И да ми се близу малаките не би отишла никогаш да им оставам пари ним. Да ме нарекуваат скопјанка, на лист да патувам, да ми фрлат пасош, да ми вадат лепенка од кола...па во пакистан поубаво би си поминала и чај ќе ме понудат. Кој сака да се испоценува, да веди глава само за да има марка гардероба нека повели :)

А пари за бензин и други патни трошкој бе тиквари?

Скраја да е. ,,На шопинг у Солун'', колку само тоа звучи лошо...

И да ми се близу малаките не би отишла никогаш да им оставам пари ним. Да ме нарекуваат скопјанка, на лист да патувам, да ми фрлат пасош, да ми вадат лепенка од кола...па во пакистан поубаво би си поминала и чај ќе ме понудат. Кој сака да се испоценува, да веди глава само за да има марка гардероба нека повели :)

„Виде што им напраив? ... со достојансво ги уби :pos2:

Не бев биден ич, прв пат отидов пред месец и пол. Не на шопинг, онака на шетња ефтино е 800 ден повратна карта. И супер е ко за шетање кафенце.

Ќе одам пак да се поослободам.

а па демек ако живеевте во Гевгелија или Битола каде што Грците доаѓаат да си купуваат по супермаркети за поефтино или забите да си ги поправаат за дупло поефтина цена ќе ги избркавте од дуќан? Заеднички е интересот, а политичарите што креираат проблеми и слепо им се верува тоа е друго. Ако се осеќам македонец и ќе си останам македонец. И под турско сме немале држава на хартија Македонија па пак сме си останале македонци до ден денес.

А што мислиш, пола облека за овде од каде ја увезуваат? :devil3:

Ем плаќаш повеќе на некои шупаци што отвориле бутици во ГТЦ, ем им плаќаш на Грците.
Lose - lose ситуација. :)

Секогаш кога купувам гардероба најпрвин прашувам од каде е:pipi:
И да,некој постави прашање,што има во Грција а го нема во мојата земја?м?или пари само да се трошело...
Добро прашање.
Зеленко.

Кога ќе видам некој шупак , купил патика 5-6 иљади и маста им ја вади, се додека не се направат партали,не му бидат папучи,се до тогаш ги носи.. И од кај ти се..еее брат од Грчка ми се, оргинал..:tapp:

Па за тие пари ќе купам 6 пара "не" оргинал патики , ама барем ќе ги мењам често и нема да ги носам додека не се испарталат.. а не да одам со искинати "оргинал" патики
и 70 пара неоригинал не можат да се споредат со 1 пар оригинал патики.

Секогаш кога купувам гардероба најпрвин прашувам од каде е:pipi:
И да,некој постави прашање,што има во Грција а го нема во мојата земја?м?или пари само да се трошело...
Добро прашање.
Зеленко.

Добро бе, 3 грчки семејства умираат ради твоите тактики, како може да си толку злобна? :(

Има во Грција доста работи (не дека во Србија или Бугарија ги нема), како на пример ФЕР цени на технологија.

Добро бе, 3 грчки семејства умираат ради твоите тактики, како може да си толку злобна? :(

Има во Грција доста работи (не дека во Србија или Бугарија ги нема), како на пример ФЕР цени на технологија.

Шо сакат нека праат,мене ми е гајле :pipi:
Не велам декa има лоша роба,ама кога некој се перчи со оригинал патики и тоа од Грција,ми се стемнува.Ај да не мешам политика сега и други работи.

и 70 пара неоригинал не можат да се споредат со 1 пар оригинал патики.
И мој пријател имаше оригинал патики ама по еден месец му се искинаа,а плати за нив 5000.

И мене не ми е гајле, еби логика и муабети не се замарам пи4име ба4кооо!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom