Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона | 20.04.2011 | 21:00h | Местаља

• Креатор на темата Креатор на темата Michi
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    149
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој и да победи знаеме кој игра подобар фудбал. Ваквата игра на Реал и постравеноста на Мурињо е признание: Барселона е најдобар тим!

Барса моментално не ни најдобра ако сакате да знаете(тоа е Интер)а не игра ни најубав фудбал.Ако бесконечни додавања кои ми ги направија цитрони е убав фудбал,тогаш терајте со вашиот филм.

Барса моментално не ни најдобра ако сакате да знаете(тоа е Интер)а не игра ни најубав фудбал.Ако бесконечни додавања кои ми ги направија цитрони е убав фудбал,тогаш терајте со вашиот филм.
kill yourself

Пак нека се брани, нека уништува утакмица. (:

--- надополнето ---

Бранење 90 минути, без 3 точни подавање е најдобриот тим. Сори.

Интер кој губи од Шалке 7:3, германски тим што е на десетто место во лигата.
А играта на Барселона е сигурно подобра од формација 5-4-1 со дефанзивна линија на 30 метри од својот гол.

Интер кој губи од Шалке 7:3, германски тим што е на десетто место во лигата.
А играта на Барселона е сигурно подобра од формација 5-4-1 со дефанзивна линија на 30 метри од својот гол.
abe ostaj od salke, ami od parma so izgubi so da zborame?

Најдобар фудбал игра тимот кој го тепа вториот најдобар тим 5:0.

Го вади Бензема го става Адебајор втф ?

Aj u picku materin jas gi pisam Real 1 i odma penal i crven da ti ebam Barcata kako gi mrazam znaci do kraj!!! A barem bese penal? Oti ne gledam...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom