Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Решени се да прават тим конкурентен за Лига на шампионите.
Коентрао + светска класа одбрандбен и веќе доведените Ноер(го сметам веќе готово) и Петерсен то је то.

Мислам дека редно беше тоа...

Мене ме мачи кој ќе биде тој одбранбениот централен од светска класа.

Јас не верувам дека можеме да доведеме централен дефанзивец од светска класа, пр. Пике, Тери, Видич, за нив не можеме ниту да зборуваме, Мексес го испуштивме, нов играч на Милан е, ке бидам задоволен ако го доведеме Јан Вертонген од Ајакс, но многу други тимови го сакаат

Тешко дека ке биде некој од светска класа , сигрно некој од Боатенг или Ховедес ке донесат

Тешко дека ке биде некој од светска класа , сигрно некој од Боатенг или Ховедес ке донесат

Тоа за мене искрено не се засилувања, подобро пак да си продолжиме со Ван Бојтен, Бадштубер и Брено :nesvest:

ипак подобри се од овие штоо ги имаш наведено :)) а друг не гледам некој од светска класа што може да го земиме

ипак подобри се од овие штоо ги имаш наведено :)) а друг не гледам некој од светска класа што може да го земиме

е тоа е проблемот кој не можеме да го решиме освен некое чудо да се случи

Нојер, Коентрао и Петерсен се одлични засилувања. Петерсен е повеќе од одлична втора замена од клупа, заедно со Олиќ.

Е сега за светската класа централен ќе видиме, но се кладам дека ако земаат одбрана, а ќе земаат. Првиот трансфер и поквалитетниот мора да е централен.

--- надополнето ---

Нојер, Коентрао и Петерсен се одлични засилувања. Петерсен е повеќе од одлична втора замена од клупа, заедно со Олиќ.

Е сега за светската класа централен ќе видиме, но се кладам дека ако земаат одбрана, а ќе земаат. Првиот трансфер и поквалитетниот мора да е централен.

Боатенг не е за кај нас. Вермален од Арсенал е доста добар ама мислам дека нема шанси да дојде. Од останатите како подобри би ги издвоил Агер, Бруно Алвеш, Кјаер, Ховедес, Вертонген, Хеитинга.

Многу наеднаш ни се смении централната одбранбена линија. До минатата сезона стандардните Демикелис и Ван Бујтен, оваа сезона поедично Тимошчук и Луиз Густаво изиграа повеќе натпревари отколку нив двајцата заедно. Па и Бадштубер е во очајна форма, Брено нон-стоп повреден. Барем еден од нив да останеше во малку поконстантна форма полесно да ја пребродевме оваа криза, вака не изненади непријатно одеднаш.

Со оглед на тоа дека од секогаш ме живцирале трансфер-шпекулациите, јас нема ништо да коментирам. Ќе чекам да видам кои ќе бидат официјално реализирани и потврдени трансфери за оваа сезона. Затој, јас Демикелис, се повлекувам на неопределено време.

Боатенг не е за кај нас. Вермален од Арсенал е доста добар ама мислам дека нема шанси да дојде. Од останатите како подобри би ги издвоил Агер, Бруно Алвеш, Кјаер, Ховедес, Вертонген, Хеитинга.

Многу наеднаш ни се смении централната одбранбена линија. До минатата сезона стандардните Демикелис и Ван Бујтен, оваа сезона поедично Тимошчук и Луиз Густаво изиграа повеќе натпревари отколку нив двајцата заедно. Па и Бадштубер е во очајна форма, Брено нон-стоп повреден. Барем еден од нив да останеше во малку поконстантна форма полесно да ја пребродевме оваа криза, вака не изненади непријатно одеднаш.
Кога е здрав е најдобар ама секогаш е повреден. Максиум 25 утакмици прекусила годишно.
Инаку треба да одите по Вертонген - ги откачи Арсенал пошто сакал да седи во Ајакс ама можите да го убедите или пак Кјаер или Сако. Има дефанзивци светска класа и за ефтини пари само вашите треба да побараат малку

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom