Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
-Рибери нe игра поради картони.

-Ќе играме во новите дресови.

-Гомез му требаат три гола да го помине рекордот на Г. Милер во бундеслигата.

Ќе не даваат негде?

Боби[Мкд];4266888 напиша:
-Рибери нe игра поради картони.

-Ќе играме во новите дресови.

-Гомез му требаат три гола да го помине рекордот на Г. Милер во бундеслигата.

Ќе не даваат негде?

како не бе му требаат 3 гола за да го помине Румениге, Герд Милер тешко дека ке го помине некој

Што пари ќе кошта,ме мрзи да разбарувам? :)
Иначе дресот е ебење!

Не пишува овде пари, маме и еам.:) А и мене ме мрзи да разбарувам.:)

Иначе на Еуроспорт изгледа Дортмунд ќе одат, јбг пехарот ќе го креваат денес.

Дајте бе некој срим, на сите што ги најдов, Манчестер ми ја уклучува.

Тоа што го промаши Клосе :tapp:
Дрво да имавме поставено тамо ќе удреше во него и во гол ќе улегнеше.
Нека го продават тамо летото не ни треба да зима плата за џабе.

Ете ја класата наша. Најдобриот напаѓач што заиграл за нас последниве години.

интервјуто со Нерлингер пред почетокот беше разочарувачко. Со Петерсен е завршена работа,а за Коентрао не сме ни биле заинтересирани :nesum:,се било игра на медиумите.

Ова доаѓа од официјален човек на клубот,може и да е некаква стратегија,но во моментов не изгледа остварлив тој трансфер. Штета, ептен ќе беше добро да го земевме Коентрао:toe:

Продолжува да разочарува управата со трансфериве. Се гледа денеска колку е изгубен Контенто, мораме цврсти бекови да имаме. По кого ќе одат сега?

Продолжува да разочарува управата со трансфериве. Се гледа денеска колку е изгубен Контенто, мораме цврсти бекови да имаме. По кого ќе одат сега?

Па по се изгледа ке се иде кон Van der Wiel за десен бек а Lahm ке го пребацат десно. и Боатенг за централен. Барем така оди дискусијата на transfermarkt.de најголемиот фудбалски форум на германски,со огромен број на фанови на баерн. има дечки кои ептен се поврзани со луѓе во тимот и велеа уште пред некое време дека ова со Коентрао не е сериозно. Ептен е лудница таму сега, секакви пцовки се упатуваат кон управата;)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom