Велес

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
pameten gz moze samo da bide usran gz ako e prazen e supliv

da prasam znae li nekoj kade e oblasta BRCA okolu kiro kucuk se naogala

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.099
Поени од реакции
30.156
слушнав гласина дека Аце снупи купил некое место близина на базентот и ќе го праел затворен базен. Знаете ли нешто околу воа?

C

cige

Гостин
слушнав гласина дека Аце снупи купил некое место близина на базентот и ќе го праел затворен базен. Знаете ли нешто околу воа?
Аце Снупи од лебот си куси за да ги исплати кредитите, не па уште нови работи да инвестира.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Тројца припадници на МВР изрешетани до смрт во скопски Аеродром

Еден починал на лице место, другите двајца со тешки повреди се пренесени во Ургентниот центар каде се уште трае операцијата.
Со пискотници минувачи, тинејџери од блиската сендвичара во паника бегале насекаде низ скопски Аеродром.
Се слушале рафали низ целиот блок. Станарите од соседните згради шокирани од пукотниците но и од ладнокрвноста на убиецот.
Од МВР не го откриваат идентитетот на убиениот и на повредените. Детали нема ниту за убиецот.
Полициски извори за А1 велат дека сите тројца се припадници на МВР. Убиениот бил висок функционер во МВР од Велес - дел од личното обезбедување на министерката за внатрешни Јанкулоска.
Еден од повредените пак бил баџанак на член на обезбедувањето на премиерот Груевски.
Со нив била и една девојка која бил однесена на распит во полициска станица. Засега од МВР нема официјална потврда на овие информации.
Но, на местото каде се пукаше дојде речиси целиот кабинет на Јанкулоска. Вработени во кадровското одделение, како и задолжени за протокол.
За инцидентот не сакаа да зборуваат ниту роднините на повредените кои чекаа пред ургентниот центар. Пред болницата имаше неколку полициски возила. Нема информација за здравствената состојба на ранетите.
http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=126987

на Сител пак велат 2ца убиени еден повреден ...
на Канал 5 врти кајрон Тројно убиство ..
Од Велес?

--- надополнето ---

Ркулот го убиле??

Сега кажаа на Канал 5, Јордан Јорданов - Ркулот ..
а со него бил и Пичот изгледа ..

загинале 2ца или 3ца .. разни извори разно кажуваат ..

--- надополнето ---

ц ц ц ц
Тибам и Франкфурт и се ...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.792
Ја само за Ркулот разбрав дека е загинат, не се знае за другиве, ама утре сигурно ќе објават.

п.с. потписов твој иде и кај мене!

М

Мартин`

Гостин
Сите тројца се убиени, 2-ца биле пратени во болница ама при извршување на операција починале ..

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Знае ли некој кај има Кикс бокс школа во Велес за трењирање?

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.792
Знае ли некој кај има Кикс бокс школа во Велес за трењирање?
мислам дека се вика кик-бокс(и ја сум лаик) :) има во црна џамија скроз на крајот, ја минеш џамијата и по пат прашај некој ќе ти каже точно каде е.
имам слушнато дека имаат добри справи за вежбање и има трењери да ти покажуваат, и најнормално простор за учење кик бокс.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
мислам дека се вика кик-бокс(и ја сум лаик) :) има во црна џамија скроз на крајот, ја минеш џамијата и по пат прашај некој ќе ти каже точно каде е.
имам слушнато дека имаат добри справи за вежбање и има трењери да ти покажуваат, и најнормално простор за учење кик бокс.
http://www.jkdmk.com/
Раде се вика дечкото ..
после пластичарот на крајот е во Црна џамија ..

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Дечки во Велес идам често,само до автобуска :) Може некој да ми каже на каде е центарот и кај се кафичите за следен пат да прошетам малку?

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Дечки во Велес идам често,само до автобуска :) Може некој да ми каже на каде е центарот и кај се кафичите за следен пат да прошетам малку?
Кога ќе влезеш во градот и кога ќе дојдеш кај кружниот тек со споменикот вртиш десно и цепаш само право и ќе ги видиш кафичите ти доагаат од лева страна.

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.827
Поени од реакции
4.532
ke fatis edno taxi, ke mu reces kaj gimnazija, ke mu platis max 40 denari ke si platis edno kafe 40 denari i ke ti ispadne taman ko u sk da si piel kafe

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
ти да не тренираш таму...или ако не ајде ако си за :D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
А автобуската кај му доаѓа да е?На крајот од градот или близу центар е? Klinton фала за идејата,ми се сфиѓа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom