Кристиан Вигенин нов известувач на ЕП за напредокот на Македонија

Член од
12 април 2011
Мислења
31
Поени од реакции
0
Тебе те боли дека Бунева е утепала српска гнида, вошка, гомно, се едно. Пиела е македонска крв.
Ама тебе не те боли за македонците, дека им пиел крвта, боли те дека се намерила една смела жена да
утеба твоето срболежче. А дали сме клозед или не, ние одим напред. А МКД стои на место
за такви подлоги како теб, ама времето ви свршва. Србиа ке остане само Белградски пашалак друже.
Не сметам да си губам време со луге дека са никои. По арно со македонците да дружам и соработувам.
Аи сиктир, оди при ониа со белите капи.
E stiga ve chovek , oti se prepirash so dvukapia? On treba da ima i treta kapa ,ama ke ja stavi skoro.
Pa Gorazdcho si se bori so site sredstva za svojata vistina . kako se bori i kako pomaga na RM e drug vopros.
Za nego nie site sme glupi i nema sto da sporime po ovoi vopros :)
Ti da si prochel neshto pamrtno od nego?
Ili da si videl smislen odgovor ne nekoi postaven vopros?
Vo Internet TROLOVETE se ignorirat

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
А за мен комунарите са по лоши и од фашистите.
Па вие и комуњари и фашисти бевте бре морон.

--- надополнето ---

Vo Internet TROLOVETE se ignorirat
Охооооу после колку време тролување на овој форум го сфати ова ахахахахахахахахахахахахахахаха !

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Нели Бугарите биле "фашисти" оти соработувале со германците, а сека ке ми даваш немски карикатури како докази - ха ха ха! :toe:
Фашист стануваш по идеологија, ане преку соработка...да те потсетам, дека вие сте националисти, а не фашисти
проблемот кај твојата вештачка нација е, дека немате изграден став, па денес сте европејци, некна бевте комуњари, па пред тоа фашисти и цареви деца германски...

тоа е вртење дупе, али убеден сум дека не разбирате, но вашите реакции го покажуват баш тоа, ја нагазив слабата ваша точка

А бре вие за пари Таиван признахте, от тоа по големи газолизци, алал му кажи, нема друга таква држава во света, вие сте number one.
Прошетај низ нет, и барај дефиницја за дипломатија

Член од
25 јануари 2011
Мислења
505
Поени од реакции
216
Фашист стануваш по идеологија, ане преку соработка...да те потсетам, дека вие сте националисти, а не фашисти
проблемот кај твојата вештачка нација е, дека немате изграден став, па денес сте европејци, некна бевте комуњари, па пред тоа фашисти и цареви деца германски...

тоа е вртење дупе, али убеден сум дека не разбирате, но вашите реакции го покажуват баш тоа, ја нагазив слабата ваша точка
Ние и вештачка нација и кои го сбори?? :pos2::pos2: не ме расмиваи

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
А вие не бевте и двете?
Никогаш Македонците не биле фашисти,нити имало во Македонија фашистички организации.Вие првин го продадовте газот на Хитлер,па после на Сталин.
Уствари Русите ви ебаха мамката 50 г.Последици имате и денес.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Никогаш Македонците не биле фашисти,нити имало во Македонија фашистички организации.Вие првин го продадовте газот на Хитлер,па после на Сталин.
Уствари Русите ви ебаха мамката 50 г.Последици имате и денес.
Само прочуенето ВМРО беше со фашисти и не изпука ни една пушка ни против германците например.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Само прочуенето ВМРО беше со фашисти и не изпука ни една пушка ни против германците например.
ВМРО на Ванчо Михајлов,крвник на македонскиот народ,пробугарски настроен,не испука ниеден куршум против Германците.Македонците јасно застанаа против Фашизмот.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
505
Поени од реакции
216
ВМРО на Ванчо Михајлов,крвник на македонскиот народ,пробугарски настроен,не испука ниеден куршум против Германците.Македонците јасно застанаа против Фашизмот.
Маи само за вас е јасно, и тоа и антиката и оште многу баики

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Крвник,не крвник - македонец.
Аjде,аjде... па даже имаше групи,кои се собираха да деjствуват против шумкарите и да ги гонат. Както сите други и вие бевте, имахте си и десница и левица.

V

viktora

Гостин
Decko aj koristi

na makedonski posto so tatarskiov epten slabo stojam, epten ne te razbiram.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
А вие не бевте и двете?
Кој тоа ?
Гледам нешто ВМРО спомнуваш, тресеш некои глупости кои ни лабораториски мајмун не би ги треснал пред полет на месечината...

Поединечни случаји не ме интересират, Македонците, колективно, сите, everybody, all for one and one for all си беа комунисти.
Рака на срце и до ден денес се.

Добро му одело на фашизмот но ете, се придруживте вие, и оп изгуби, пропадна...
После тоа, добро му одеше и на комунизмот, се придруживте и вие и оп, изгуби, пропадна цел источен блок, СССР...

После тоа се придруживте на ЕУ....

to be continued...

S

Shaman

Гостин
Другар, момчето е од Разложко. Во вените му тече Пиринска крв. Ако е монгол, и ние
во Пиринот сме монголи. Па нели сме едно со вас. Тогава шо правиме. Вие какви сте?
И вие сте монголи?:)
Монголи, татари, се клишета од титово време. Лошото е дек немате поим од деиствителноста
Не сите, а деца како тебе.

еден монгол се упикал меѓу 100 македонци. и што?
па во берово има еден турчин и сега???
во источна бугарија колку турци има? и сега?
на марс ако има еден бугар? а да знам... по ваша логика, све е бугарско :pos2:

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Кој тоа ?
Гледам нешто ВМРО спомнуваш, тресеш некои глупости кои ни лабораториски мајмун не би ги треснал пред полет на месечината...

Поединечни случаји не ме интересират, Македонците, колективно, сите, everybody, all for one and one for all си беа комунисти.
Рака на срце и до ден денес се.

Добро му одело на фашизмот но ете, се придруживте вие, и оп изгуби, пропадна...
После тоа, добро му одеше и на комунизмот, се придруживте и вие и оп, изгуби, пропадна цел источен блок, СССР...

После тоа се придруживте на ЕУ....

to be continued...
След ваков заклучок,коj ме шокира мора да те прашам чиja организациja е ВМРО? Заштото таа не беше комунистическа никога.

Kajgana Shop

На врв Bottom