Велес

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ова лето во градски базен Снупи, уживајте во одличните дневни и вечерни
забави. Игротеки, забавни игри, ноќно капење и многу други изненадувања. Базен
Снупи е вистинското место за вашето целосно освежување.

Сезонските карти се по 500ден до 13 мај, а после 13 сезонските ке чинат 700ден и важат од 1јуни до 1 септември.
Оваа година бесплатни сезонски влезници добиваат сите матуранти!

Sabota 15 - 05/2010 Sveceno otvaranje na Bazen Snoopy zabava so Cubanskata group CUBALCANICA ke ve zbavuva so latino, salca... i nasiot Lambe Alabakovski i seksipilnata Ana Nikolic... ne dozvoluvajte da vi raskazuvaat :)

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Колку што гледам, никаде на темава не сум се изјаснила дали ми се оди, или не.
А зезањето на манастир ain't really my scene, нек иде слободно на кој му е интересно.
Но, воопшто не е потребно ти да се грижиш за тоа, нели.
Крекање ради реда is not cool anymore. ;)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Луѓе ај тие шо имате кабловски интернет,видете дали ви ја отвара мрежата!?

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Луѓе ај тие шо имате кабловски интернет,видете дали ви ја отвара мрежата!?
Еј и мене исто не ми ја отвара. Баш вчера сакав да гледам филмче ама ниш ме заеба.
Не е фер да ја прекинат неа. Само таа вреди нешо од нетов :tapp:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
не ја отвараше 2-3 дена .. па 2дена беше ок .. еве денеска пак не ја отвора ...
ама ќе ја средат сигурно ..

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Еј и мене исто не ми ја отвара. Баш вчера сакав да гледам филмче ама ниш ме заеба.
Не е фер да ја прекинат неа. Само таа вреди нешо од нетов :tapp:
Не бе баш си е супер нетот оти така зборуеш...пробај спуштај филмови од торенти ќе видиш дека со целосна брзина си симнува(не заебава и сл.)...инаку за споредба со другите оператори нашиот интернет е најстабилен и најефтин:smir:
не ја отвараше 2-3 дена .. па 2дена беше ок .. еве денеска пак не ја отвора ...
ама ќе ја средат сигурно ..
Абе нека ја средуваат они...ама да не им дале директива на нашиве да ја укинат мрежата пошто може некој да ги тужи за пиратерија,оти CableTel ги нема откупено тие филмовите шо се на мрежа на пример!

п.с конкуренцијата не бира цели и средства за да го оштети противникот :)

S

smart ass

Гостин
Зошто никој не реагира...ахх забегани има елементарна непогода,повеќе маала се зафатени и има Отпад,кај е цивилниот сектор,кај се месните заедници...(Имаше пороен дожд) велам на еден пријател велам сабајле лопати вреќи на рајата организирано ама...не бее ти се смеат...разбираш...ти си ГЛУП..чекајте Комуналец да дојде..

Е штом така ќе бидете отсечени и е*ани...цц

Како беее:tapp::tapp::tapp:

Да не се организираат 25 сеттина,еден ил две возила(товарни) и ете ти санација уште на прва.

Сега драги после поројните дождови имаме Шунд и Отпад на повеќе локации низ градот и РАЈА која неќе да се организира(проста ли е,цивилна заштита ли заборавиле)...абе торковци во тој шунд едно што има болештиња,паразити,друго автомобилите ви ги е*е...уствари и онака Ова е Кабул,ама барем малце.....малце кооперативност во заеднички интерес.

--- надополнето ---

п.с конкуренцијата не бира цели и средства за да го оштети противникот :)

Видете договорот ако се обврзани да ви обезбедат константно FTP а не го исполниле-видете какви други опции има во договорот,или барем жалете се:)

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Зошто никој не реагира...ахх забегани има елементарна непогода,повеќе маала се зафатени и има Отпад,кај е цивилниот сектор,кај се месните заедници...(Имаше пороен дожд) велам на еден пријател велам сабајле лопати вреќи на рајата организирано ама...не бее ти се смеат...разбираш...ти си ГЛУП..чекајте Комуналец да дојде..

Е штом така ќе бидете отсечени и е*ани...цц

Како беее:tapp::tapp::tapp:

Да не се организираат 25 сеттина,еден ил две возила(товарни) и ете ти санација уште на прва.

Сега драги после поројните дождови имаме Шунд и Отпад на повеќе локации низ градот и РАЈА која неќе да се организира(проста ли е,цивилна заштита ли заборавиле)...абе торковци во тој шунд едно што има болештиња,паразити,друго автомобилите ви ги е*е...уствари и онака Ова е Кабул,ама барем малце.....малце кооперативност во заеднички интерес.

--- надополнето ---

Видете договорот ако се обврзани да ви обезбедат константно FTP а не го исполниле-видете какви други опции има во договорот,или барем жалете се:)
Ееее, простите ние души, без осет...
Место да се собереме да си исчитиме, ние со денови во кал и гомна ќе плукаме по властите, оти не исчитиле, па кога ќе дојдат дервенци ќе ги плукаме оти не ни е убаво исчистено....место сами пат да си направиме, ние затрупани во земја, ке пиеме пиво у маалското дуќанче, ќе му се смееме на комшијата оти го поплавило, ке се смееме подмукло и ќе му се ситиме оти ќе чека 4 месеци пари од Владата за да си ја надомести штетата...
Нема мафио кооперативност, оти нема добрина. Оти е поарно на комшијата козата да му умре, а ако нема коза, потопот да го фане, за ние да му се качиме на ѓубрето што му го донеле дождовите и да бидеме повисоки од него....
Ама ајде, не чинат властите, треба за непогоди да се вработат 300 луге чистачи, ама па ако ги вработиш па ќе речат ситните души, многу пари во администрција, ама па ќе им биде чисто за возврат, и ќе ти речат, аааа, не, ако е чисто како ќе се качам на ѓубрето за да бидам повсок од комшијата????

Не знам дали сакам уште една вода да дотече, сите да ги потопи, дали тогаш кога ќе сфатат дека сами не можеме, дали ќе си податат рака, не само сега туку и секогаш кога на некој ќе му треба помош....

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Неќна стварно истури. .Истурииииии!. Јас во тоа време возев накај Штипско џаде, прст пред око не се гледаше у пичку матер. Такво истурање немало до сега. Дефинитивно најтешкото возачко доживување. А кога се враќав кај 1 навечер, се беше откорнато. Критични места: Лук Оил, ДОС, На ќоше, кривините за Болница, меѓу двајцата лежечи џандари кај салата. Катастрофа бе, коцки, шахти, асфалт откорнат...Катастрофа.

S

smart ass

Гостин
Ама џабе е бре....џабе-до народот е,инаку има Дирекција за заштита и спасување мислам поделени се на 30 региони а делуваат и општински но ЧУМУ они одговорни и комуналец кога очигледно по пороен дожд имаш Елементарна непогода т.е веројатноста е огромна...зарем не треба на ниво на месна заедница да се организираа-зарем не треба ДА СМЕ СПРЕМНИ...па Упм два трактора,15 души земај лопата и терај уште наутро-СРАМОТА али јбг МАЛОграѓанство ете тоа е Д.Лејди:toe:!!

И најјаката:vozbud: ќе дојдат од дервен со багер и камион и РАЈАТА ќе се соберат и ќе зјапаат како телиња у Багерот.... а уствари ДЕНГУБАТ:tapp:

ццц
Јас немам автомобил и лично не сум засегнат од тој аспект ако гледаме...ама ќерата што ако некој ден се случи нешто налик 64 ли беше..кога мало мовче ојде со вардар а до пазариште имаше скоро поламетар вода м??

Тогаш...

--- надополнето ---

Неќна стварно истури. .Истурииииии!. Јас во тоа време возев накај Штипско џаде, прст пред око не се гледаше у пичку матер. Такво истурање немало до сега. Дефинитивно најтешкото возачко доживување. А кога се враќав кај 1 навечер, се беше откорнато. Критични места: Лук Оил, ДОС, На ќоше, кривините за Болница, меѓу двајцата лежечи џандари кај салата. Катастрофа бе, коцки, шахти, асфалт откорнат...Катастрофа.
Знае некој таму како е??

Може ли слободно Брза помош да функционира сега засега??

--- надополнето ---

Кривината...

Може ли слободно Брза помош да функционира сега засега??

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Брза помош функционира, исто и болницата :)
Патот пред Брза помош (Уред) е асфалтиран, таму нема проблеми...А за патот до Болница, само првата кривина (од одоздоле) беше со парчиња асфалт, коцки, гранки...другото е се однесено надоле (чисто беше)... И да, скалите под пругата за салата се (биле) сигурно поплавени до врв :D

Полош е патот до Којник, има отворено големи кратери...Затоа што тој асфалт е крпеници на кривините, и кога и да заврне обилно - ги отвара дупките пак...

М

Мартин`

Гостин
Полош е патот до Којник, има отворено големи кратери...Затоа што тој асфалт е крпеници на кривините, и кога и да заврне обилно - ги отвара дупките пак...
Добар си е патот до Којник нема никакви проблеми.

ЖФК Борец во Литванија по виза за лигата на шампионките

2010/11 UEFA Women's Champions League qualifying round
5-10 August
Group 2 Šiauliai lithuania
Everton (ENG)
GintraUniversitetas(LTU)
KlaksvíkarÍtrottarfelag(FRO)
ZFK Borec (MKD)

Ова е резултатот од денешната ждрепка на УЕФА за квалификационото коло за влез во Лигата на шампионите. Велешанки се најдоа во друштво на англиски Евертон кој учествува како вицепрвак, потоа првакот на Фарските острови и првакот на Литванија, каде во градот Шиаулаи ќе се игра турнирот од 5-ти до 10-ти август. Литванскиот првак е освојувач на ова титула од 2003-тата до годинава а лани во квалификациите за Лигата на шампионките бил поразен од Баерн од Минхен со 8:0.

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Кај има гитари во велес?

S

smart ass

Гостин
Евреите знаеш несе е по Рок,барај во Скопје па и поголем избор имаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom