На прва средба- ЌЕ СЕ ОМАЖИШ ЛИ ЗА МЕНЕ ?

• Креатор на темата Креатор на темата Jassna
  • Време на започнување Време на започнување
Запрепастена сум од однесувањето на едно момче.

Се запознавме по случајност, јас не бев ни свесна дека е наметната случајност. Ме покани на кафе.

И ми понуди брак. Рече дека тоа што со години го барал, го пронашол.

Јас го сватив тоа како шега. И ми беше смешно, цело време, дури бев убедена дека е симболика низ муабет дека ете ни оди муабетот. Испадна дека е сериозерн. Ме следел, знаел се за мене и конечно се охрабрил да ми се отвори.

Го доживеав како страшно себична личност. Неколку дена ми го окупира времето со пораки, повици, кои прво беа моќни и со излив на среќа дека ете му се остварува сонот, потоа почна да сваќа дека не - значи не. Па односот му стана агресивен, а денес пораките звучеа очајно.

Ако му се случи нешто лошо, ќе биде поради мене.

Што згрешив, се прашувам?

Јас камен, тој се мрдна. Има ли некој вакво искуство?

Да речеме дека сум имала многу сличен проблем како твојот. Единствено што можам да те посоветувам е да игнорираш се што е поврзано со човеков. Како да не постои. Овие луѓе се лабилни и додека се свестиш почнува да те следи, да се заканува со самоубиство, а ти во случајов не го ни познаваш. Може и тебе психолошки да те поремети. Тргај се на страна што можеш повеќе и што побргу.

Не е Априлили, вистина е.

Само себично е некој да не ти даде шанса да го запознаеш, и само заради тоа што тој има емоции мора да те запоседне. Глупаво е.
Сега нити има шанса за емоции, реакциите ми се дувај бегај.

Од друга страна, си имам полно срце љубов, нема место.

Ама заканата е јака, ако ми стане нешто ќе ме носиш на совест.
Хахаххахахаха нема што да ти стане бе куче што лае не каса бтв ако е стварно така твое е да бираш Демир хисар или Идризово ... :toe:

А да се обидеш да му кажеш дека твоите верувања се дека треба да познаваш некој човек пред да биде нешо сериозно со него, дека ти треба време да го запознаеш, дека иако он те знае, ти него само еден ден...

Без шала, кај овој вид на луѓе полошо е да ги одбиваш. Игнорот може нема да го откаже целосно, но сепак иницијативата што цело време ке оди во нагорна линија, полека ке се намалува. Со тоа што те следел, те посматрал цело време и дека ти понудил брак - тоа е опасна личност. Со тоа што сега те преплавува со пораки и слично а ти тоа не го сакаш - тоа веќе е кривично дело. И потоа што станал очаен е само очаен потег за да го добие тоа што е последна шанса - сожалување. Според мене, ако продолжи и по некое време со истиве работи - обрати се во полиција.

Господ да ме чува. Го игнорирам. Си велам ќе му помине.

А да се обидеш да му кажеш дека твоите верувања се дека треба да познаваш некој човек пред да биде нешо сериозно со него, дека ти треба време да го запознаеш, дека иако он те знае, ти него само еден ден...

А ова демек има потреба воопшто да се каже?

Јас па мислев по дифолт иде. :)

Фати убиј го полесно ке ти е, него ли сам да се убие и ти да го носиш на душа. :)

Речи му дека си лезбејка,или дека членуваш во некоја секта,дерете живи мачки на месечина и сл.Да се погади малце,ти текиња? ;)

Ме следел, знаел се за мене
Стокеров знае се` за тебе, дури и тоа дека твоето срце е полно со љубов и си во сериозна врска со друг тип, а сепак очаен е за тебе и ќе те жени.
Нешто смрди тука, а не е рибата.

Стокеров знае се` за тебе, дури и тоа дека твоето срце е полно со љубов и си во сериозна врска со друг тип, а сепак очаен е за тебе и ќе те жени.
Нешто смрди тука, а не е рибата.

Тоа знае се за мене е условно, тој мисли дека знае се. А мојата љубов не е тука. И оставам впечаток веројатно на осамена, која долго време не се дружи со никој. Има само пријателки.

--- надополнето ---

А да ви ги кажам пикантериите, ќе се паѓате од смеење, се чувствувам како некоја дива, не е за смеење, болно е.
А не делува несалам.

Запрепастена сум од однесувањето на едно момче.

Се запознавме по случајност, јас не бев ни свесна дека е наметната случајност. Ме покани на кафе.

И ми понуди брак. Рече дека тоа што со години го барал, го пронашол.

Јас го сватив тоа како шега. И ми беше смешно, цело време, дури бев убедена дека е симболика низ муабет дека ете ни оди муабетот. Испадна дека е сериозерн. Ме следел, знаел се за мене и конечно се охрабрил да ми се отвори.

Го доживеав како страшно себична личност. Неколку дена ми го окупира времето со пораки, повици, кои прво беа моќни и со излив на среќа дека ете му се остварува сонот, потоа почна да сваќа дека не - значи не. Па односот му стана агресивен, а денес пораките звучеа очајно.

Ако му се случи нешто лошо, ќе биде поради мене.

Што згрешив, се прашувам?

Јас камен, тој се мрдна. Има ли некој вакво искуство?

Oмажи се......пробај едно 2 до 3 месеци па разведи се ако не ти одговара.
Туууу ама си ти озбилна личност се сваќаш сериозно.
Може и он после некое време ќе увиди дека не си била ти правата личност. ;)

:D

Муабетов, виси дете од втори спрат од прозор: пиши двојка наставничке или скокам.
Koја појава ми се манипулаторите. Никако да научат дека нивната идеологија goes both ways. Backfire is a bitch.

Единствено ти останува да го тестираш. Убиј се бе, ќе ми биде животот полесен би требало да боли. Или ќе го изиграш неговиот блеф и ќе одјебе или ќе се пука, мада некој да стори такво нешто (што во случајов ни играње на љубов карта не пали) е нестабилна личност со проблеми. Да не лепам етикети, да го наречеме еве специјален. И да си го оженила, немало да му помогнеш, па одтаму убивање на грижата на совеста.
Either way, a fucking win-win.

а да се договориш со полицајците да ти дадат една забрана за приближување?
за секој случај, од кај знаеш.

или...

Уствари не се ни замарај ако се заканува во негова штета, не потпаѓај под наметнати срања.
Глеј ти за тебе у случај ако ти лае и сл.....,stealth mode - одјеби го:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom