- Член од
- 13 март 2011
- Мислења
- 68
- Поени од реакции
- 12
Овие затворија во Косово и доаѓаат овде.Не се знае само што ќе ни прават.Лошо во секој случај.:nenene:
Ќути, ќе ни ебат мамата сеа.Овие затворија во Косово и доаѓаат овде.Не се знае само што ќе ни прават.Лошо во секој случај.:nenene:
Дефинитивно треба да си штракнат за да си дел од Еу.Многу си ми интересен-кога немаш аргументациja одиш ком прашаниja надвор от темата и почнуваш да прашуваш за Бугариja. Остаj Бугариja настрана,ако сакаш да зборуваме за неja-отвори тема.
Ако имаш 5 кинези и за нив школо ке отвориш на маjчин jaзик? И за нив ке направиш етнички смени и за него партиja,културно дружство? Ааа и за нив мора да има телевизиja на кинезки, не можи вака. Ти размислуваш како 5 годишно дете.
Во една држава,каде 90% е албанско население(а може и повеке-немам точни податоци) е смешно да ми зборуваш за бадентер,да ми зборуваш за илjaди глупости, за малцинствена застапеност и незнам што уште. Това не е федерациja.
Нема посилна институциja за зачуване на култура,jaзик,бит,традициja и се от семеjството. Това от мене да го знаеш.
За Русиja и мултикулторизам - магаре и вселена. Затова се уште во Казахстан се уште казаците мегу себе зборуват на руски,а не на казашки.
Не вас муслиманите нема да ве користат туку ќе ве милуваат додека им се присакаЌути, ќе ни ебат мамата сеа.
Извини,албанците са 90% врз една териториja наречена Косово,коja имаше посебни права и беха окинати. Ти маj забораваш това? Има втора ваква териториja и таа се вика Воjводина,но за разлика от Косово тамо не живеjaт 90% унгарци .Дефинитивно треба да си штракнат за да си дел од Еу.
Колку Албанци имало во Србија ?
90% ?
Ах да, ама Косово е, ќе го изолираме.
Па така ајде Тракија да ја изолираме, колку Труци има во однос на Бугари ?
Пиринска Македонија знаеме дека има 5 Македонци, тоа се најновите математички постулати на бугарските историци, за тоа нема да збориме.
Преседан има, алооооооооооооо, преседанот раѓа нови преседани.
Колку има Грци во јужниот дел на Албанија ?
Колку има Албанци во Чемерија ?
Колку има унгарци во Романија ?
Колку има Руси во Украина во источна Укриана ?
Колку има УНгарци во Војводина ?
Колку има Срби во Република Српска.
Бре, празна глава, па неможам да се спуштам на ниво од 1 година дета.
Гугугугугу гугу гууууу. Ме разбра ?
Мегународно парво за Jжна Осетиja или за Абхазиja? Треба да ти стане jaсно,дека и мегународното право е податливо на интереси на великите сили.Такво е и положението со Косово. Има различни обстоjaтелства со които се стигна до тази состоjба во Косово.Како бе ќе изолираш меѓународно право.
Треба да си ретард да не го разбереш тоа.
Бугарија не била како Милошевич, ама затоа како Хитлер била, или Милошевич е јачи од Хитлера.
Што наука ќе да имавте?
Имаа ли Турците слобода да се изразуваат?
Имињата им се сменија, та пред некоја година почнаа да ги враќаат, ах да, тоа е демократски модел кој земјите надвор од ЕУ неможат да го разберат.
Јас неможам да разберам зошто се обидуваш да го опаметиш кога веќе мозокот му е испран од татарската лоботомијаКако бе ќе изолираш меѓународно право.
Бугарија не била како Милошевич, ама затоа како Хитлер била, или Милошевич е јачи од Хитлера.
Што наука ќе да имавте?
Имињата им се сменија, та пред некоја година почнаа да ги враќаат, ах да, тоа е демократски модел кој земјите надвор од ЕУ неможат да го разберат.
Мит.Како бе ќе изолираш меѓународно право.
Што наука ќе да имавте?
The American Service-Members' Protection Act (ASPA) is a United States federal law introduced by US Senator Jesse Helms as an amendment to the National Defense Authorization Act and passed in August 2002 by Congress. The stated purpose of the amendment was "to protect United States military personnel and other elected and appointed officials of the United States government against criminal prosecution by an international criminal court to which the United States is not party".
It authorizes the President to use “all means necessary and appropriate to bring about the release of any US or allied personnel being detained or imprisoned by, on behalf of, or at the request of the International Criminal Court”. This has led to the nickname The Hague Invasion Act, since such freeing of US citizens by force might only be possible through an invasion of The Hague, Netherlands, the seat of several international criminal courts and the seat of the Dutch government.
Извади ги розевите очила.Сепак Бондстил не се затвара , така вели командантот на КФОР , Ерхард Бухлер , според него кога ќе завршат операциите и кога ќе се намали бројот на војници, ќе се затвори ,но во моментот нема таков план. Тоа еден ден ќе се случи , бидејќи косовските сили напредуваат.
Нека останат јбг, добро би било да ги обучат косовските сили и да им дадат нешто од наоружањето , моментално Косовските Сили за Безбедност се со лесно оружје , и бројат 2500 активни и 800 резервни војници. Мислам дека добро се обучени , но без тешко оружје ништо. Моментално добро е вака, кога други ти гарантираат безбедност, немаш трошкови , но треба да се биде спремен за во иднина.Извади ги розевите очила.
Американската база Рамштајн во Германија, е во употреба од 1953 година.
Мислиш дека германските сили не напредувале од тогаш или не се способни да одржат ред.
Базата на Гвантанамо е на кубанска територија од 1902
и покрај што Куба сега е комунистичка и нема дипломатски односи со САД, сеуште е таму.
Бонстил може и утре да се затвори, но верувај ми косовските сили
нема да имаат ни еден грам влијание врз таа одлука.
Ако им треба ќе ја користат и 100 години.
Е тоа е веќе нешто објективно и реално.Нека останат јбг, добро би било да ги обучат косовските сили и да им дадат нешто од наоружањето , моментално Косовските Сили за Безбедност се со лесно оружје , и бројат 2500 активни и 800 резервни војници. Мислам дека добро се обучени , но без тешко оружје ништо. Моментално добро е вака, кога други ти гарантираат безбедност, немаш трошкови , но треба да се биде спремен за во иднина.