T
Tetro
Гостин
Едно големо БРАВО за албанците. ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Сеа кога ке слушнатда им е криво на тие што плаќале
Откако се приватизираше, ЦЕЗ и министерството за внатрешни работи на Албанија се договорија дека сметките од сега натаму ќе се платат милом или силом.Сеа кога ке слушнат, нема да плаќаат струја у наредни 5 години се кладам
кажи ми како ке се осеќаш во следнава ситуацијаОткако се приватизираше, ЦЕЗ и министерството за внатрешни работи на Албанија се договорија дека сметките од сега натаму ќе се платат милом или силом.
Значи муабетот е , ви се бришат долговите , но од сега натаму ќе мора да ги платите.
Мислиш ќе го заболе некој за твојот инат..и ќе те праша како ти си крател од лебот на децата? ќе дојдат ќе те исклучат ич уво нема да им чуе...него...сме се фатиле на орото па ќе играме..јас да сум инат ме фаќа и никогаш повеќе сметка нема да платам, замисли ти од лебот на децата да кратиш и да дадеш на ЕСМ и после да кажат кој дал-дал кој не-нема везе
Нека се проценува дали неплаќачот е социален случај или не , не велам да им се простат долговите на бизнисмени, не е тешко да се види кој има а кој не, има луѓе кои не можат да платат за гробно место, а не струја да плати секој месец или долг од 1000 евра.кажи ми како ке се осеќаш во следнава ситуација
замисли живееш во албанија со просечна плата исто како и комшијата до тебе. ти крпиш крај со крај и плаќаш сметки а он не плаќа сметки.. после неколку години излага премиоерот и вика сите шо не плаќале сметки до таа и таа година ( тука спаѓа и комшијата твој ) нека им е со среќа - донесовме одлука да немора да ги платат а од сеа па натака СИТЕ ке плаќаат...
кажи ми на ова ке останеш рамнодушен? ако се 20 30 евра океј нема проблем ама проблемот е што се повеќе од 200 300 евра !!!