Велес

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Нема ништо ново по град бе.....ни умре градов ништо не се дешава:jaj:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Абе шо гледам на вестиве некои куќи изгореле да не слушнал некој од шо бил предизвикан пожаров или слаба работа??? :toe:

S

smart ass

Гостин
Една куќа,ама налик оние мини двокатни комунистички избледено жолтки зградички слични ко тие близу епархијата во кои можат да се сместат по 4 семејства,значи за жал без покрив на главата останаа над 20 луѓе,иако Против пожарните единици навремено реагира....сепак пожарот започнал од покривот па лесно се шири...и штета не успејаа да го изгаснат..

(покривот не им е ко на стандардните куќи со ќерамиди-туку плоча-рамен)...

Абе шо гледам на вестиве некои куќи изгореле да не слушнал некој од шо бил предизвикан пожаров или слаба работа??? :toe:

Претпоставувам Електричната инсталација....бидејќи е стара,а оптеретеноста овој период е на максимум.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Градоначалникот е на потег...

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Со самото тоа што куќата била стара 150 години...а настанал во кујната ваљда имаат заборавено нешто шпорет или слично.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Добро е што немало човечки жртви, а и за поздрав е брзата интервенција на претседателот на советот и градоначалникот, а и министерот, веднаш понудија помош...Сепак жално што за 1 саат им изгорел цел живот...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.363
Поени од реакции
30.765
Коа ќе ни го средат нас Велес ко Скопје шо го планираат?

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.514
Поени од реакции
6.959
Коа ќе ни го средат нас Велес ко Скопје шо го планираат?
кога ќе стане главен град!
сакаш да отвориме група на фејсбук?
ВЕЛЕС ЗА ГЛАВЕН ГРАД НА РМ! и ќе шибаме invite на сите, мора да прифати груевски!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
кога ќе стане главен град!
сакаш да отвориме група на фејсбук?
ВЕЛЕС ЗА ГЛАВЕН ГРАД НА РМ! и ќе шибаме invite на сите, мора да прифати груевски!
Па со оглед на тоа какви групи има на фејсбук, нашава ќе биде меѓу тие помалку ретардираните:):)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.514
Поени од реакции
6.959
Па со оглед на тоа какви групи има на фејсбук, нашава ќе биде меѓу тие помалку ретардираните:):)
ја сум озбилен :)
нашите шмизли се 10 пати појаки од скопските, и плус ги имаме франкфурт мафија, они шо имаат? :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.363
Поени од реакции
30.765
ја сум озбилен :)
нашите шмизли се 10 пати појаки од скопските, и плус ги имаме франкфурт мафија, они шо имаат? :)
Стварно ми е преку глава од Скопјево! Сите трговски таму се изградија, сите музеи таму. Македонија не е само Скопје. И преку глава ми е од споменици и бисти од Кочо Рацин на секој чекор. Ко божем нема друг славен велешанец!

Kajgana Shop

На врв Bottom