Абе шо гледам на вестиве некои куќи изгореле да не слушнал некој од шо бил предизвикан пожаров или слаба работа???
чул те ГосподГрадоначалникот е на потег...
Он побрзо ќе ме слушне од овој што спие во фотеља :мочко:чул те Господ
те чита градоначалников, http://www.lisica.mk/statija/7923Градоначалникот е на потег...
кога ќе стане главен град!Коа ќе ни го средат нас Велес ко Скопје шо го планираат?
Па со оглед на тоа какви групи има на фејсбук, нашава ќе биде меѓу тие помалку ретардиранитекога ќе стане главен град!
сакаш да отвориме група на фејсбук?
ВЕЛЕС ЗА ГЛАВЕН ГРАД НА РМ! и ќе шибаме invite на сите, мора да прифати груевски!
ја сум озбиленПа со оглед на тоа какви групи има на фејсбук, нашава ќе биде меѓу тие помалку ретардираните
боки 13ја сум озбилен
нашите шмизли се 10 пати појаки од скопските, и плус ги имаме франкфурт мафија, они шо имаат?
Стварно ми е преку глава од Скопјево! Сите трговски таму се изградија, сите музеи таму. Македонија не е само Скопје. И преку глава ми е од споменици и бисти од Кочо Рацин на секој чекор. Ко божем нема друг славен велешанец!ја сум озбилен
нашите шмизли се 10 пати појаки од скопските, и плус ги имаме франкфурт мафија, они шо имаат?