Велес

Член од
24 јуни 2009
Мислења
448
Поени од реакции
165
А јас вчера која глупост ја прочитав на интернет.
Девојчево било влезена во некоја со игра со други деца од Македонија и од Германија, и нејзе и на уште некое машко од Германија м се паднало во играта да се самоубијат. Девојчево успеало, а машково од германија не испило доволно апчиња:tapp:
Не ми се веруаше која глупост ја читав:nesvest:

постави линк да ја читнам и таа глупост

П.С. Нека почива во мир девојчето

А

Ајсшутер

Гостин

Не било девојчето од Македонија ..
Шеснаесет годишна девојка од Белград договорила истовремено самоубиство со своето "интернет" момче од Букурешт.
Момчето од Романија и девојчето од Србија биле во виртуелна љубовна врска последниве година дена. Двајцата биле припадници на т.н. "Емо движење".
По неуспешниот обид на момчето да си го одземе животот, и раскажал на полицијата за нивниот договор, така што, во последен момент и го спасил животот на 16- годишната девојка.
Романскиот тинејџер испил отров, но за среќа количината била мала за да го усмрти. Тогаш и открил на полицијата дека постои девојка од Србија која во договор со него треба да изврши самоубиство.
Романската полиција веднаш реагирала. Ги известила српските колеги кои за помалку од еден час успеале да ја најдат девојката и да ја спречат да си го одземе животот пукајќи со пиштол.
Родителите на 16-годишното девојче се во шок, а полицијата стравува дека случајот не е завршен, поради нејзината изјава дека "мисија се уште не е завршена".
"Проблемот е тоа што ние не знаеме дали мотивот на романскиот тинејџер беше да ја спаси својата девојка од Србија или само обид за да го одолжи нејзиното самоубиство, за да можат повторно да се обидат истовремено да извршат самоубиство", соопштуваат од полицијата.

http://www.netpress.com.mk/vest.asp?id=62759&kategorija=5
Инаку нека почива во мир, страшни работи се случуваат :toe:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.285
Поени од реакции
30.612
ццц не ми се верува кои будали има
дури на профилот на фејсбук и пишуваат
JOIN ME IN DEATH
простаци ццц
инаку викаат дечко и и се скарал ама не е точно. ги видов викендов у чаршија беа заедно и баш ми е криво.
нека почива во мир.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Линкот

грешка си брат девојчето е од Велес со братучед ми има учено до осмо

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Деца аман бе што ви стана.Треба да ви ги забранат компјутерите од дома,жалосно е ова што се случува.Да си одземеш живот на 15,кога речиси проодуваш е навистина жалосно,тешко на родителите за кој повеќе нема живот.
Не се тепани децата е мое мислење,многу слобода си земаат и стасуваат до вакви глупи екстреми.Животот е толку убав на моменти и одвратен во други,но луѓе сме мора гордо да го поминеме.
И еден апел до сите тинејџери:Доколку видите игра која може да придонесе вакво нешто,Ве молам контактирајте ја полицијата.Така ќе спасите живот на некое недоквакано дете кое газот незнае да си го избрише,а презема страотен чекор со огромни последици.

А

Ајсшутер

Гостин
Линкот

грешка си брат девојчето е од Велес со братучед ми има учено до осмо
Нели гледаш дека си прават филмови, вистинската верзија е со србинката инаку знам за девојчето од Велес али не се фрлила од прозор за некаква игра како што си прават филмови.

Посебно цитираново:
aj da ne znamm rodnina mi e igrale nesto i nea i se padnalo kako kazna i morala i poradi toa i si imala i drugi problemi ako ne go napravi toa neshto ke i napravaat oni znam i kako izgledaat bev na nejziniot pogreb bea so kostimi crni kako masfijasii..
Некое 10 годишно дете немало попаметна работа и пишувало ..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Нели гледаш дека си прават филмови, вистинската верзија е со србинката инаку знам за девојчето од Велес али не се фрлила од прозор за некаква игра како што си прават филмови.

Посебно цитираново:

Некое 10 годишно дете немало попаметна работа и пишувало ..
Знам знам готово отпосле ти го сфатив постот. Абе ти викам вчера кога го читав овоа не ми се веруваше шо читам:kesa:Абе другарче ако ти е толку досадно земи:drk:ќе ти стане интересно не се секирај:tapp:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
ЕМО движење,па преку нет се договарале за заедничко самоубиство...Божеееее кај одат генерацииве бе ц ц ц
-Арно рече некој погоре,овие генерации не виделе ќотек,па сега Емо ќе ми се прават,животот не ги сакал,ќе се сечеме,ГЛУПОСТИ!!!!!
-Што проблеми може да има еден 15 годишник???
Дечкото ја оставил.Голем кур па ако ја оставил,тоа не е доволна причина за самоубиство...Уствари никоја причина не е доволна за самоубиство...Будали генерации бе,отсекогаш сум го мислел тоа дека како идат генерацииве,се побетер и побетер...Или како што викаат Велешани "Побатак,и побатак" оди работава...Нема почит,нема етика,нема култура...Испуштена младина тоталка...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.285
Поени од реакции
30.612
ЕМО движење,па преку нет се договарале за заедничко самоубиство...Божеееее кај одат генерацииве бе ц ц ц
-Арно рече некој погоре,овие генерации не виделе ќотек,па сега Емо ќе ми се прават,животот не ги сакал,ќе се сечеме,ГЛУПОСТИ!!!!!
-Што проблеми може да има еден 15 годишник???
Дечкото ја оставил.Голем кур па ако ја оставил,тоа не е доволна причина за самоубиство...Уствари никоја причина не е доволна за самоубиство...Будали генерации бе,отсекогаш сум го мислел тоа дека како идат генерацииве,се побетер и побетер...Или како што викаат Велешани "Побатак,и побатак" оди работава...Нема почит,нема етика,нема култура...Испуштена младина тоталка...
не и беше скаран дечкото

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
незнам, знам дека оставила 3 страни писмо на мајка и и татко
леле леел секој ден ново нешто испаѓа :pos2:

Ај ќе погледам некој филм па ќе ви кажам ја шо било со девојчево ;)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252

ауу а што има врска со нашава типка???
стварно се убило девојчево има плакати ама причината не е позната и сега ќе излезат милион верзии...

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Ептен сте ја разглобиле вие темава за типкава.Јас иначе денес подчув нешто за тоа и само да прашам Се фрлила од 2ри спрат!?!?!?!

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ептен сте ја разглобиле вие темава за типкава.Јас иначе денес подчув нешто за тоа и само да прашам Се фрлила од 2ри спрат!?!?!?!
ај мила кај си ти иначе
од 2 или 3 кој како брои хахаххах

Kajgana Shop

На врв Bottom