Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Да идам!
Абе ок пред жани ќе се собереме ама кај ќе се оди?У кафич или?
Епа ќе видием колку народ ќе бидеме. Ако бидеме многу одиме Младински, ако бидеме нешто помалку тргаме по кафичиве на кафе:)

И ја би дошол ама,неам појма кој сте ни шо сте...да не биде вие да сте си другари од маало а ја да штрчам таму ко 13то прасе?

Не сме другари од маало баце,не се секирај ;)
Пример ја се знам само со Infected i IceManAndov :)

Јас го знам само Инфектед со другите ќе се запознавам утре т.е. денеска.
Така да дојди ќе се видиме кој сме шо сме :)

И ја би дошол ама,неам појма кој сте ни шо сте...да не биде вие да сте си другари од маало а ја да штрчам таму ко 13то прасе?
Заедно ќе штрчиме, па и ти за едно штрчење си.:vozbud:
Оно јас мислам дека се знам со инфектед али утре ќе се осигурам. :)

Ајде бидете после у 14 и 30 кај џани па ке одиме некаде на кафе :icon_bigg

ај кажете шо бидна од средбава оти ја у 14.35 поминав покрај жани и не видов група на луѓе да чекаат...и зато си поминав само :toe:

ај кажете шо бидна од средбава оти ја у 14.35 поминав покрај жани и не видов група на луѓе да чекаат...и зато си поминав само :toe:
како бе не виде....ја каснев со уште еден и кога стасавме таму беа...ја незнам како не си видел

Како бе не си видел. Инфектед го чекавме едно 10-15 минути, така да нема шанси да немало група луѓе таму :)

абе ја пред Жани тогаш видов само две машки и две девојчиња стоеја....и си викам нема шанси овие да се....други околу нив немаше ама ни за лек....така да не е лошо да кажете шо бидна од собиранкава и дали се спрема нова поасална?!
:salut:

абе ја пред Жани тогаш видов само две машки и две девојчиња стоеја....и си викам нема шанси овие да се....други околу нив немаше ама ни за лек....така да не е лошо да кажете шо бидна од собиранкава и дали се спрема нова поасална?!
Епа тие две машки и девојчлиња шо си ги видел бевме јас, илија велес, блекаут и лока :). Собиранката помина супер се отепавме од смеење, глупсоти на велико се кажуваа, а за нова ништо не се спомна, ама мора да се направи уште некоја :)

Епа тие две машки и девојчлиња шо си ги видел бевме јас, илија велес, блекаут и лока :). Собиранката помина супер се отепавме од смеење, глупсоти на велико се кажуваа, а за нова ништо не се спомна, ама мора да се направи уште некоја :)
Епа ај здравје другиот викенд(или покасно) да се собереме повеќе души,и да биде малку поорганизирано....

или дајте да се додадеме на facebook сите и така полесно ќе оди работата за организирање(оти на пример можда јас некој ден сакам онака да си искулирам на кафенце со некој форумџија/ка,и да иам некој на листа за да викнам...ме сфаќаш)

еее требало да прашаш...јас ем се успав ем па ги најдов..и тоа кај 4 саатот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom