Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Eве нешо шо успеав со гугл мапс да напраам :)
waq828.png

Ако пак неможеш да се снајдеш ќе ти објаснуам повеќe :)

не бе сега не е опасно, лошо беше на старата локација, со Тумпето ги делеше само патот:vozbud:
тупмето е цар! 2001 конфликтот кога беше со големи букви на врата напиша-не примаме Албанци и цигани!:pos2:

тупмето е цар! 2001 конфликтот кога беше со големи букви на врата напиша-не примаме Албанци и цигани!:pos2:

Како на врата бе :pos: горе на тоа кај реклама што стои најчесто на продавниците имаше напишано не на вратата :D

Како на врата бе :pos: горе на тоа кај реклама што стои најчесто на продавниците имаше напишано не на вратата :D
И до ден денес стои тој натпис, ѕидовите му се целите наредени со слики од топлес сликани жени и еротски календари:pos2:

Eве нешо шо успеав со гугл мапс да напраам :)
waq828.png

Ако пак неможеш да се снајдеш ќе ти објаснуам повеќe :)

Готово, јасно ми е, подоле таму е Тутунска банка како што мислам....

Со колегиве од работа од Велес се договараме да седнеме некој ден и мене ми падна обврска да одберам :)))

А најнова информација е дека во дискотеката ќе има нов гостин,имено покрај фиксните турбофолк ТРОЛОВИ,кои чат пат се тепаа и со палки и ланци...сега на најновата журка ќе биде специјален гостин фреди кругер.
freddy_krueger_head.jpg

Ќе биде јако:vozbud:

можеби амебите ќе научат нешто:pos2:

Иди кај ДонТони, на рампата кај НовМост.:pos2:

ИИИИИ

Среќен пат.....у неповрат:wink:

на врата бе човек! во БК учев секое сабајле пред кафаната кај него бевме, парк имаше тогаш пред да го направат кејот!

bev vikendov vo veles super si pominav mnogu mi se sviga gradot a i lugeto:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom