Како да превземете девојка !

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
Веројатно многу пати сте биле предупредени: „Таа има дечко!“. Дали е тоа крај на приказната или можеби почеток? Тоа само од вас зависи.
Тоа што има дечко не значи дека е нечија сопственост. Има слобода на избор и што е најважно има право на љубов и среќа.

Доколку сте запознале девојка со која совршено се разбирате, која ви се допаѓа и со која пријатно се чувствувате, нема причина да му ја препуштите на некој друг. Врските се создаваат и пропаѓаат секојдневно.

Да, при тоа луѓето некогаш остануваат повредени, но зошто баш вие да бидете тој што ќе страда?
Испитајте го теренот. Можеби нејзината врска е на „лабави нозе“ и во блиска иднина ќе се прекине. Вие можете да бидете тој што ќе ја забрза работата.
Ако сте, можеби, зависници од забрането овошје, а таа во дворот на комшиите секогаш ви изгледа посвежа, ви советуваме сепак да се откажете бидејќи кога ќе ја превземете девојката, страста кај вас ќе ја снема.
Пред сè, не треба да „влетувате“ баш кај секоја зафатена девојка која ќе ви се допадне. Прво запознајте се со неа и продолжете со акцијата дури кога ќе пронајдете заедницки јазик, или заеднички интерес.

Набљудувајте дали таа се смее кога е во ваша близина. Тоа е одлучувачки фактор. Без насмевка на нејзините усни ваиот потфат е осуден на пропаст.

Внимателно проучете ги сигналите што ви ги праќа. Можеби таа е девојка што само сака да флертува. Не ви преостанува ништо друго освен да ја ставите раката во оган и да видите што ќе се случи ако продолжите со додворување.

Обидете се да дознаете дали и треба нешто, а нејзиниот сегашен дечко не и го дава. Можеби не ја теши доволно кога и е потребно, или пак го заборавил нејзиниот роденден? Од вас зависи дали ќе се обидете да ги пополните празнините кои тој ги оставил за да почне да ве споредува со него. Така таа може и да одлучи дека би и било подобро со вас.

Не би било лошо пред да почнете да и се додворувате да дознаете нешто и за нејзиниот дечко, за да не ве удри тупаница по лице од некој избричен двометраш на сред улица.

Кој се вашите ставови и дали некогаш сте превземале нечија девојка и како ..

Член од
27 февруари 2011
Мислења
184
Поени од реакции
13
Ти го прочитав текстов два пати и не видов нигде совет како да превземеш нечија девојка овде.Ако сакаш да дискутираме како да превземеш туѓа девојка тогаш нема финта или посебен начин едноставно исто како со слободна девојка, ке ја шармираш, ке се пушташ паметно нема сељак да се правиш и скроз исто бе браат нема друга филозофија.КОга ке свати дека си подобар од нејзиниот фраер ке го мења за тебе.Ама нема некој посебен или поуспешен начин на кој би превземал туѓа девојка.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не сакам да ми се случи некоја девојка да ми превземе дечко, па не сакам да превземам и јас и не ми се случило тоа. Додека некој е во врска, каква сака нека е таа - во врска е и точка. Нечовечки е да се расипува нешто туѓо за свој интерес. А и грдо е да се делат совети како да се прави тоа. :toe:

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
Не сакам да ми се случи некоја девојка да ми превземе дечко, па не сакам да превземам и јас и не ми се случило тоа. Додека некој е во врска, каква сака нека е таа - во врска е и точка. Нечовечки е да се расипува нешто туѓо за свој интерес. А и грдо е да се делат совети како да се прави тоа. :toe:
Се слагам со тебе потпуно.Не дека нешто сакам некому да му превземам таман работа .. него случајно по странициве читав и баш сакав да го споделам тука . може има искусни па ке кажат :) :toe:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Why not ?...........Не дека сум преземал или сум фрер нешто...ама има доста нормални и пристојни начини и методи да преземеш на некој женска...И да, ако веке успееш да ја преземеш значи и она сакала/дозволила шо значи дека тоа претходното било труло некаде или видела нешто повеке у тебе и врската со тебе.

P

Peaceful Anger

Гостин
На толку слободни баш за некоја комплицирана у врска шо е?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Why not ?...........Не дека сум преземал или сум фрер нешто...ама има доста нормални и пристојни начини и методи да преземеш на некој женска...И да, ако веке успееш да ја преземеш значи и она сакала/дозволила шо значи дека тоа претходното било труло некаде или видела нешто повеке у тебе и врската со тебе.
Ако некоја го видела тоа, прекине со дечкото и ти пријде, секако дека е многу нормално. Но ти да се мешаш и да допринесеш да смени мислење, тоа не ми се свиѓа. Јас барем секогаш би имала грижа на совест и би чекала момент да бидам обвинета за нешто. А постои и друг лош момент. Ако јас убедам некого да е со мене додека е со друга, треба ли да се мислам дека е лесна личност и утре може да ми го врати тоа со некоја четврта? Да се сложам со Писфул Енгр... зошто да е сложено кога може да биде многу поедноставно:)

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Ми се деси такво нешто пред некое време.....запознав девојка шо има дечко што се вика "по мерка напраена за мене"....и одма тука пред да напраиш нешто пушташ вода навака натака да видиш у која ситауција и е врската....и шо е најчудно имаше фидбек и од нејзина страна се деси мување, муабети по 5 саати на ден, пораки се ко шо треба дури и често паѓаше муабет она да му раскине на дечкото.. АМА не е така лесно ко шо мислиме....преку ноќ и текна дека уствари она си го сака дечко и иако он не и посветува многу внимание и не сака да ризикува. Тоа ти е меч со две острици и голема е веројатноста да останеш заебан на крај, добро е шо Господ ме дарил да бидам трпелив и да размислувам трезвено во такви ситуации...пошо жените никат нема да ги разбере никој...затоа сега ја игнорирам колку што можам повеќе иако уште ми пишува по FB или MSN празни муабети...и секат коа ќе дојдеме до моментот коа она треба да бира она се повлекува...така да не се заебавајте барајте си сингл цури за врска........другите дур не се одзафатат:smir: нема компромис

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
не е хумано да превземеш нечија девојка. или па некој да ти ја превземе девојката...

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Постапка како да преземете нечија "девојка со која совршено се разбирате"

1. Отвори си лажен профил на ФБ
2. Покани еден куп пријатели меѓу кои и дечко и'
3. Договори некако да се видите со девојката
4. Ангажирај некој другар тајно да ве фотографира
5. После пиши на дечко и дека го изневерува
6. Ако не верува и бара доказ, прати му ја фотката
7. Си си обезбедил девојка, а воедно и виртуелно другарче кое ќе ти биде благодарно што си му ги отворил очите :)

Колку и да изгледа смешно, сепак знам еден куп врски кои се растурија поради фејсбукот и поради тоа што некој некого (демек) видел со некој/а.

Дадено е ко пример не дека некого го советувам да го прави!!! Можеби "Тоа што има дечко не значи дека е нечија сопственост" ама пак ако е така ни сопругите со деца не се нечија сопственост па не значи дека треба некоја будала да се охрабрува да им растура фамилија.

S

Shellshock nam67

Гостин
се се враќа во животот зато не правите зли дела

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
На толку слободни женски, запнал да превзима веќе зафатена џенцка !

Како прво, тоа е неџентлменски and I'm not doin' it.
Како второ, не е хумано спрема дечко и, мада и мене некој да ми направи такво нешто ќе го скршам.
Како трето, се превзима само за една вечер, или за повеќе вечери а они нека си останат во врска.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.019
Имала дечко...Па и Реал има голман и на крајот пак прима 5 комада од Барселона :icon_lol: Иначее ќе се понашаш нормално,и на крај крајева тоа е нејзин избор

Kajgana Shop

На врв Bottom