@cool@
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 23.601
- Поени од реакции
- 27.115
нема фирма без мејл, но, што фајде ќе имаат па они од мојот/ твојот мејл- ???А бе шо фирма е то без имејл.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема фирма без мејл, но, што фајде ќе имаат па они од мојот/ твојот мејл- ???А бе шо фирма е то без имејл.
нема фирма без мејл, но, што фајде ќе имаат па они од мојот/ твојот мејл- ???
нема фирма без мејл, но, што фајде ќе имаат па они од мојот/ твојот мејл- ???
Ти имаш антивирусна лиценцирана, ќути таму.Ќе ти пуштаат вакви ретардирани закончиња,по мејл. Или ќе ти пуштат вируси па ќе те казнат зошто имаш вируси.
Плукате по се и сешто.
Да бевте во Геманија или Америка да видам дали и таму вака ќе се просеравате.
The Chosen да живеев во Германија државата немаше ќутенката да ми донесува закони без да ме извести, а давачките ќе беа согласно стандардот.
Да не беше форумов, поим ќе немав дека треба да се пријави е-mail.
Него, зашто 500 денари за пријава на мејл? Сериозно, зашто 500 денари? Како ги оправдуваат тие 500 денари?
Нели прочита логично објаснување : Еднократна давачка,за доброто на државата.
The Chosen да живеев во Германија државата немаше ќутенката да ми донесува закони без да ме извести, а давачките ќе беа согласно стандардот.
Да не беше форумов, поим ќе немав дека треба да се пријави е-mail.
Не се разбирам толку, ама ако рекле дека е така, сигурно е така.Нели прочита логично објаснување : Еднократна давачка,за доброто на државата.
Извини што не сме ограничени суштества па да гледаме само една телевизија, уствари кој уште гледа телевизија при таква очајна програма...На Сител одеше кампања цели две недели, само кој ви е крив што читате комуњарски новини.
Не се разбирам толку, ама ако рекле дека е така, сигурно е така.
Извини што не сме ограничени суштества па да гледаме само една телевизија, уствари кој уште гледа телевизија при таква очајна програма...
Извини што не сме ограничени суштества па да гледаме само една телевизија, уствари кој уште гледа телевизија при таква очајна програма...
Ако треба, ќе дадеме...Така е. Сега пред избори и граѓаните треба да дадат по 400 денари за доброто на земјата.