Последниот крик на Централниот регистар

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
нема фирма без мејл, но, што фајде ќе имаат па они од мојот/ твојот мејл- ???

Ќе ти пуштаат вакви ретардирани закончиња,по мејл. Или ќе ти пуштат вируси па ќе те казнат зошто имаш вируси.

нема фирма без мејл, но, што фајде ќе имаат па они од мојот/ твојот мејл- ???

Не знам се шегував малку исто како Дино во Трст Виа Скопје кога ќе ја обеси куклата и од надвор ќе изгледа како тој да виси. Кога ќе го прашаат Дино зошто го сторил тоа неговиот одговор ќе биде: Ако не се зезаш ќе полудиш.

Нема тука што да се бара логика јасни ми се сите работи, и не се замарам зошто како едноставно луда држава луд систем и тоа е тоа.

--- надополнето ---

Ќе ти пуштаат вакви ретардирани закончиња,по мејл. Или ќе ти пуштат вируси па ќе те казнат зошто имаш вируси.
Ти имаш антивирусна лиценцирана, ќути таму.

Ајде де не се жалете да го еба кај се чуло и видело фирма без е-маил, пред два месеци еден регистриран земјоделец ми се жалеше како му ја блокирале сметката бидејки не платил радио дифузна такса ( демек чоеков им пуштал македонска телевизија на кравите собраниски канал и им викал на кравите дека ако се добри ке им ги донесе баш тие волови што ги гледаат на каналот ) па производството и продуктивноста на кравите се зголемила за 150 % се чудам само сега со новиов закон зашто ке му биде потребна е-маил адреса ? човекот во животот не видел компјутер,мисли дека тоа е некоја магија а сега овие ке го тераат да отвара адреса и да си плати за истата ако не глоба :pos2: ох земјо зини отвори се голтни гиииииии

Плукате по се и сешто.
Да бевте во Геманија или Америка да видам дали и таму вака ќе се просеравате.

Плукате по се и сешто.
Да бевте во Геманија или Америка да видам дали и таму вака ќе се просеравате.

The Chosen да живеев во Германија државата немаше ќутенката да ми донесува закони без да ме извести, а давачките ќе беа согласно стандардот.
Да не беше форумов, поим ќе немав дека треба да се пријави е-mail.

The Chosen да живеев во Германија државата немаше ќутенката да ми донесува закони без да ме извести, а давачките ќе беа согласно стандардот.

Исто и јас. Да е жив и здрав дечкото што ја отвори темата. Уште да не вратат со документацијата ќе биде забавно.

Да не беше темата и јас немаше да дознаам за ова, а тетин ми кој што е моментално во Црна Гора службено има негова фирма, и немаше шанси он да дознае за ова бидејќи ќе остане до следниот месец сигурно.

Него, зашто 500 денари за пријава на мејл? Сериозно, зашто 500 денари? Како ги оправдуваат тие 500 денари?

Кога сме кај бесмислените трошоци, во подготовки сме да основаме здружение на граѓани, и кога дознаваме дека требало да се плаќа одредена сума(не ми текнува сега колку беше) на секои 20 членови за Радиодифузна такса. Ниту канцеларија ќе имаме, ниту членовиве ќе доаѓаат телевизија да гледаме. Смешки

Него, зашто 500 денари за пријава на мејл? Сериозно, зашто 500 денари? Како ги оправдуваат тие 500 денари?

Нели прочита логично објаснување : Еднократна давачка,за доброто на државата.

На Сител одеше кампања цели две недели, само кој ви е крив што читате комуњарски новини.

Нели прочита логично објаснување : Еднократна давачка,за доброто на државата.
Не се разбирам толку, ама ако рекле дека е така, сигурно е така.
На Сител одеше кампања цели две недели, само кој ви е крив што читате комуњарски новини.
Извини што не сме ограничени суштества па да гледаме само една телевизија, уствари кој уште гледа телевизија при таква очајна програма...

Не се разбирам толку, ама ако рекле дека е така, сигурно е така.

Извини што не сме ограничени суштества па да гледаме само една телевизија, уствари кој уште гледа телевизија при таква очајна програма...

Така е. Сега пред избори и граѓаните треба да дадат по 400 денари за доброто на земјата.

:tv:

Sanda+2010+M.Stanojkovska8.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom