Велес

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Оф леле.
Што е проблемов со вас?
Никој овде не ги бранеше наркодилерите, драги госпоѓици и господинчиња.
Јас потенцирав дека во сечија глава не се наоѓа друштво од голи женски тела и буриња рум.
А потоа заклучокот се сведе на тоа дека нема што било кој од нас да се меша со ситење и инфантилни коментари, и да распретува пепел околу овие и сличните случаи.
Фала пријатно, Велес. :back:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Велешани го видовте ли знамето денес на мечот со Германците?
Велес против Германија:)Сигурно повторно се прашале колку народ живее во Велес и од каде изникнаа на светско првенство:)

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Велешани го видовте ли знамето денес на мечот со Германците?
Велес против Германија:)Сигурно повторно се прашале колку народ живее во Велес и од каде изникнаа на светско првенство:)
Цел свет го дозна Велес,попознат од Македонија стана...:vozbud:
Заедно седат Вампири,Чкембари,Комити....:tv:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ех кога ги спомна Вампирите,ми текна на времето колку ќотек јадеа од Комитите:pos2:Ги тепаа од стадион до автобуска до доле:pos2:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
ја Вампирите ги памтам по вандализмот,не по ќотекот што го јаделе:helou:
-на градскиов наш стадион оградата ја кршеа,а во 25-ти мај,се знае,столчиња се кршеа,семафорот се кршеше!:tv:

Член од
21 октомври 2008
Мислења
178
Поени од реакции
3
jas sum megu edinstvenite od vie pomaldite pa i bogami postarite sto prv go vidov no ne so taa cel franfurt vo dalecnata 1991god. pozdrav do nekoi decki sto gi znam sto se tamu sega i gi podrzuvam sepak imaat srce

Член од
1 март 2008
Мислења
63
Поени од реакции
3
Ne znam koja e celta na slikite od protestite na ucenicite, koi patem, ne znaeja ni zosto se derad i svirkaat, toa e prvo, a vtoro sto se odnrsuva do dilerive dobro e sto gi zatvorija, i nikoj nema pravo da gi brani, oti utre na negovoto dete ke mu dade droga. I zosto nikoj ne saka ili go strav da gi kaze koi se, na Usko sin mu, mislam Tose se vika, i Viktor. Drugo, Vampirite bile tepani vo Skopje, oti normalno ste bile po brojni, a ne kazuvas kako ste tepani u Veles, a i predhodnite godini vo Belgrad i kade li uste ne, ama toa moze tatkoti znae.

C

cige

Гостин
Ne znam koja e celta na slikite od protestite na ucenicite, koi patem, ne znaeja ni zosto se derad i svirkaat, toa e prvo, a vtoro sto se odnrsuva do dilerive dobro e sto gi zatvorija, i nikoj nema pravo da gi brani, oti utre na negovoto dete ke mu dade droga. I zosto nikoj ne saka ili go strav da gi kaze koi se, na Usko sin mu, mislam Tose se vika, i Viktor. Drugo, Vampirite bile tepani vo Skopje, oti normalno ste bile po brojni, a ne kazuvas kako ste tepani u Veles, a i predhodnite godini vo Belgrad i kade li uste ne, ama toa moze tatkoti znae.
Насловот на темата се ти кажува, значи сликите се во Велес направени и дозволено е во оваа тема да се коментираат, а ти се гледа колку се разбираш од правила на форуми и не трескај!

Член од
6 март 2006
Мислења
37
Поени од реакции
5
dosta gi sudite koj sto i zosto go rabotel toa,samo da se ima sto da se ogovara .Gledajte si sekoj za sebe a ne za site osven za sebe!

R

RAYTHEON23

Гостин
tu pa u veles i i u kavadarci sum pa se sramam so ovie vesti za fateni velesani dileri oti ako ima lanec mvr ke bide po ne tolerantna kon velesani

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
ја Вампирите ги памтам по вандализмот,не по ќотекот што го јаделе:helou:
-на градскиов наш стадион оградата ја кршеа,а во 25-ти мај,се знае,столчиња се кршеа,семафорот се кршеше!:tv:
Тоа ако добро ме држи сеќавањето со Чкембари беше,Борец кога беше во врвот,во ракомет.Иначе во ракометот најмногу го изедоа судиине Начевски:)Затоа Борец летна лига подоле и изгледа им се заарни:pos2:
Вампирите сами на себе вандали си се.И кој знае дали остана од нив некој,некој инфо?
Од Комити среде Велес јадеа ќотек,јас ги гледав,зборам за далечната 1990:)

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
Велес е супер гратче сите си се знаат дури и ако си нов те буљаат неверојатно зш си им нова фаца, ефтино е , супер е , да идеш да се најадеш начукаш и изнавеселиш ! 10ка за ВЕЛЕС!

Член од
1 март 2008
Мислења
63
Поени од реакции
3
Насловот на темата се ти кажува, значи сликите се во Велес направени и дозволено е во оваа тема да се коментираат, а ти се гледа колку се разбираш од правила на форуми и не трескај!
Kakvo e ova pravilo so prostotilak i nekultura da se razgovara na forumi, ama nejse mal si ke se naucis, bidi ziv i zdrav.

C

cige

Гостин
Леле вечерва што видов:pos2:
кога влегувавме во Ноктурно пред врата видовме еден голем резил на една македонска позната ѕвезда што често иде во Велес.
Кој сака цела приказна само на ПП.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Леле вечерва што видов:pos2:
кога влегувавме во Ноктурно пред врата видовме еден голем резил на една македонска позната ѕвезда што често иде во Велес.
Кој сака цела приказна само на ПП.
Еј , кажи што било, сеа еден по еден ке чекаме! Ние велешаните за муабети и озборување први, а ти .......Пишуј!

Kajgana Shop

На врв Bottom