Хип хоп културата во Македонија

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
So vas bi napravil nogu opasni sorabotki :) ... somnevam se deka ti si pozadi ZXCV, eden od niv ;).Ako si .... togas dobredojden si za seriozno collabo ;) ...

zxcv

tu ti tu rum tu
Член од
23 октомври 2010
Мислења
133
Поени од реакции
139
epa ne sam edn od njima. ako mozes izbrisi nekoju poruku, da ti pisu PP :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Не се битни годините :)
ај нека не бидат, ама брат вервај ми знајш само мал процент...

П.С. да не ме разбериш погрешно со мојот пост нејќев да те навредам,само мала забелешка беше, иначе по добар пат си тргнат, немој да забегаш:smir:

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Pa brat finally toa mi bese poentata .. ako saka i 8 neka bide ... vazno e deka stapil na pravilnatta pateka .... ima sluh, go poznava stilot, ja osekja magijata na 93/94/95 bitot ... potrebno li e povekje ??? Ako saka i narodno da slusal do vcera, ne e vazno .... vazno e deka ja osekja muzikata i znae sto pocituva ... drugoto so vreme kje si dojde ...
Kako sto i ti ja osekjas mojata muzika i ti se doapga, drugo ne e vazno .... iako da receme ti se dopaga i - vlatko lozanovski .... se e do pocitta .. pocituvajte se .... i znajte sto sakate ... se drugo e vishot i vo komunikacija, i vo odnos, i vo druzzba ..... mislam deka kje me razberete so sakam da kazam ;).
Aj sednuvam da rokam bit (uste u 9 sabajle).... vecer kje cuete ;) ... pozz ....

A

Auditore

Гостин
Едни од подобри, ова е рап кој разбира, дечките прават растур, поздрав од КУ.

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Едни од подобри, ова е рап кој разбира, дечките прават растур, поздрав од КУ.
Lele ama se mrdnati ovie .. bravo !!! Gordost ste za scenava.Ufffffff nikoj nema ramen na stilov ..... alal vi vera.Toj sax od zadi kine sve u picku mater !!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!
Kako samo bi sakal da ve vidam na scena so legijata so ovoj maa faka stil !!!!!!Podrska od mene do smrt ;) ....

Член од
23 јуни 2007
Мислења
134
Поени од реакции
8
Може ли да се најде албум од Подземан ефект негде по интернетов??? дечкиве кинат...

Kajgana Shop

На врв Bottom