Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема врска ова со владата. Влатко победи затоа што немаше никаква конкуренција од останатите пријавени, непознати имиња и недоволно афирмирани.
За ова со Грција, немам коментар. Каде за тоа се зафатиле па тие.
Ај кажи ми кој отишол и на кој начин е поврзан со владата? Доказ некој? Јас велам дека се поврзани со опозицијата, па затоа нив ги бираат, ама неам доказ. Само немој да ми кажеш дека некој пеел за нечив роденден ил крштевка, зошто за пари секој си пее.многу сте наивни, кои тинејџери? нели гледаш дека сите што се со владата поврзани идат на евросонг последниве години? толку е тешко тоа да се примети?
Многу точно.Нема врска ова со владата. Влатко победи затоа што немаше никаква конкуренција од останатите пријавени, непознати имиња и недоволно афирмирани.
Ај кажи ми кој отишол и на кој начин е поврзан со владата? Доказ некој? Јас велам дека се поврзани со опозицијата, па затоа нив ги бираат, ама неам доказ. Само немој да ми кажеш дека некој пеел за нечив роденден ил крштевка, зошто за пари секој си пее.
Многу точно.
Јован нема да го пушти брат му или сам да оди, ќе го пушти овој?сега немам време да елаборирам ама јован јованов е потпишан на песната а тој е со вмро пее на митнзи и слично
Јован нема да го пушти брат му или сам да оди, ќе го пушти овој?
ПС на митинзи волонтерски пее? Чисто ради идеологија? ах бе... ова само моабет да се има...
пс. уште те лажат <censored>?ПС на митинзи волонтерски пее? Чисто ради идеологија? ах бе... ова само моабет да се има...
И јас знаев, ама не кажав на никој.Знаев!
E де, кажи ми ти ако си запознат со ситуацијата? Дали зема пари или пее волонтерски?пс. уште те лажат <censored>?
Не биди <censored>, симни ја фолијата од глава.
Абе се тоа океј, ама од кај Влатко, Ѓоко Силата и слични со нив?погледни во жирито кој беше - коле чашуле, директор на мтв , бакестаге водителка од сител тв која е со власта ... не покажаа кој за кого и како гласал и од авион се гледа сеоја годиа исто.