Грците гневни поради стиховите од македонската песна за Евровизија

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување
Нема врска ова со владата. Влатко победи затоа што немаше никаква конкуренција од останатите пријавени, непознати имиња и недоволно афирмирани.
За ова со Грција, немам коментар. Каде за тоа се зафатиле па тие.

Нема врска ова со владата. Влатко победи затоа што немаше никаква конкуренција од останатите пријавени, непознати имиња и недоволно афирмирани.
За ова со Грција, немам коментар. Каде за тоа се зафатиле па тие.

не е точно! зашто се откажа дуле и кои? кога слушнаја дека е местено исто и гиева мсиалм беше

Читајте ја Црно Семе да разберете што племе се ова Јужниве.

многу сте наивни, кои тинејџери? нели гледаш дека сите што се со владата поврзани идат на евросонг последниве години? толку е тешко тоа да се примети?
Ај кажи ми кој отишол и на кој начин е поврзан со владата? Доказ некој? Јас велам дека се поврзани со опозицијата, па затоа нив ги бираат, ама неам доказ. Само немој да ми кажеш дека некој пеел за нечив роденден ил крштевка, зошто за пари секој си пее.
Многу точно.

Ај кажи ми кој отишол и на кој начин е поврзан со владата? Доказ некој? Јас велам дека се поврзани со опозицијата, па затоа нив ги бираат, ама неам доказ. Само немој да ми кажеш дека некој пеел за нечив роденден ил крштевка, зошто за пари секој си пее.

Многу точно.

сега немам време да елаборирам ама јован јованов е потпишан на песната а тој е со вмро пее на митнзи и слично

сега немам време да елаборирам ама јован јованов е потпишан на песната а тој е со вмро пее на митнзи и слично
Јован нема да го пушти брат му или сам да оди, ќе го пушти овој?
ПС на митинзи волонтерски пее? Чисто ради идеологија? ах бе... ова само моабет да се има...

Јован нема да го пушти брат му или сам да оди, ќе го пушти овој?
ПС на митинзи волонтерски пее? Чисто ради идеологија? ах бе... ова само моабет да се има...

погледни во жирито кој беше - коле чашуле, директор на мтв , бакестаге водителка од сител тв која е со власта ... не покажаа кој за кого и како гласал и од авион се гледа сеоја годиа исто.

На погрешна нога сте: не е важно кој оди, кај нас тие се изведувачите и секоја година праќаат по еден дури се свртат сите. Однапред се знае кој оди.

Проблемот е што никако да направиме песна. Да не се срами детето таму. Нека платат некој композитор од екс-ју просторите нека ни склопи една убава балада, кога веќе сами не можеме. Доста се резилат со ова дерење. Од сите песни до сега, ова е убедливо, ама убедливо најлоша. Текст катастрофа, мелодија никаква, руски изрази потслушнати/недослушнати и неразбрани, тема никаква... До сега не ми беше гајле за Евросонг зошто знев дека ќе имаме просечен настап а сега прв пат ми е срам затоа што ќе ни се смеат луѓе. Песнава е толку лоша што покрај неа онаа песна на Мартин Вучиќ со која отиде на Евросонг изгледа како да е во топ 10 хитови на сите времиња...

Русинка да се смени во Гркинка

Претходно бев против, сега сум за да се преведе на англиски.
И тоа Јас Македонец, а она Русинка, да се смени во Јас Македонец, а она Гркинка (дајте и узо, за мене ракија).

За да се знае кој кого edit овде.

И као да биде текстот,Јас Северен Македонец во заграда Скопје а таа Русинка?
Дегенски народ...

:pos2: знаев дека ова ќе се случи,прво нешто што го кажав кога победи Влатко е дека Грците одма ќе се дигнат на бунт . Ништо ,мора промена на песната , јас бившојугословенски македонец ,таа русинка , веројатно вака нема да се бунат:pred:

пс. уште те лажат <censored>?
Не биди <censored>, симни ја фолијата од глава.
E де, кажи ми ти ако си запознат со ситуацијата? Дали зема пари или пее волонтерски?
погледни во жирито кој беше - коле чашуле, директор на мтв , бакестаге водителка од сител тв која е со власта ... не покажаа кој за кого и како гласал и од авион се гледа сеоја годиа исто.
Абе се тоа океј, ама од кај Влатко, Ѓоко Силата и слични со нив?
А стручноста на „жирито“ отсекогаш била иста - безвезна,( водители, директори, глумци, семкари... се само не музичари). И мислам дека отидовме оф топик многу:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom