Со што да исчистам флека од сперма од задното седиште?

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.846
Поени од реакции
1.640
ОК, прашањево е озбилно.

Имам флека од сперма во колата, мислев дека лесно ке се исчисти али сум се заебал гадно. Пробав со крпа, вода и прашок за перење ама ништо. Дај дадете некој совет со што да ја исчистам пошто срам почна да ме фака...

Фала однапред.

Со кока кола. Само не ставај многу да не ја разјаде бојата.

Затоа се користи кондом :)

Пробај со ВИМ :) и топла вода.

vim.jpg

Земи Vanish, чим закоравена крв вади, ќе го извади и тоа :smir:

Земи Vanish, чим закоравена крв вади, ќе го извади и тоа :smir:

Хм, а ако имала добиено, па има комбинација од крв и сперма? Дамн, тогаш нека го смени седиштето најдобро :)

Топла вода, и сјај (детергентон за садови)... нека отстои намачкано на дамката во дебел слој, и после со наводенет сунѓер триј... треба да ја отстрани.

Добро бе имав секс во колата со жена аман.... (А јас сум машко)

Читав некаде дека не било убаво со топла вода да се чисти демек пошто била протеин... И демек со сода бикарбона било добар начин. Ова со кока-колава незнам дали е заебанција или не али може да се проба, ништо не губи човек... Друг начин да постои во дебел слој на Сјај...
Неколку средства овде сте ми препорачале исто..

Се на се неколку добри идеи. Ке пробам па ке видиме што ке излезе. Фала на одговориве.

Со вениш, она розево, нон стоп го рекламираат, нанеси го врз флеката и остави го 2-3 минути и после триј, ќе го снема 100%.

Затоа увек се носи зимска опрема, тоест ќебе :pos:

топла вода бе батка спермата ужива у топла вода лол... ако и стаиш со ладна се здрвува

Епа, кога е протеин, ајде малку научно - нанеси оцетна киселина да ги денатурира протеините (просто да видиш како земи белка од јајце во некој сад и додај оцет) е сега... малку ќе мириса незгодно ама пробај со оцет па со млака вода и сјај да исчистиш што ќе остане :)

--- надополнето ---

топла вода бе батка спермата ужива у топла вода лол... ако и стаиш со ладна се здрвува

Бааш напротив... :icon_lol:

Епа, кога е протеин, ајде малку научно - нанеси оцетна киселина да ги денатурира протеините (просто да видиш како земи белка од јајце во некој сад и додај оцет) е сега... малку ќе мириса незгодно ама пробај со оцет па со млака вода и сјај да исчистиш што ќе остане :)

--- надополнето ---

Бааш напротив... :icon_lol:
Оцетната, лимонската или било која киселина ќе ги направат дамките ТРАЈНИ. Киселините само ќе го израмнат семето со текстурата и добиваш перманентна дамка. Исто така, во никој случај не користи топла вода. И кај крвта и кај спермата, топлата вода само повеќе ќе ја заебе работат. Секој знае дека крв се вади со ладна вода.

Земи сода-бикарбона. Натопи го местото со растворена сода, почекај 5-10 минути и протрлај малку со обична водена крпа. Дамките ќе излезат.

И на крај, научи ја да голта... :icon_lol:

Оцетната, лимонската или било која киселина ќе ги направат дамките ТРАЈНИ. Киселините само ќе го израмнат семето со текстурата и добиваш перманентна дамка. Исто така, во никој случај не користи топла вода. И кај крвта и кај спермата, топлата вода само повеќе ќе ја заебе работат. Секој знае дека крв се вади со ладна вода.

Земи сода-бикарбона. Натопи го местото со растворена сода, почекај 5-10 минути и протрлај малку со обична водена крпа. Дамките ќе излезат.

И на крај, научи ја да голта... :icon_lol:

taka e najdobro,nema nikoj da go bole glava :) :)

Шампон за кола (иди до најбилската перална за коли) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom