Што сперма ќе имаше.. А замисли на шофершајбна да ти прснало 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И од опциите, она да голтне, да сфршиш на било кој дел од нејзиното тело, да сфршиш на себе, да сфршиш у кондом... ти го одбра седиштето!?
why!?
Тема за чистење, а реплицирале само мажи и едно девојче.
И упорни сте дека нас ни е тоа работа
Инаку, со прашакот си заебал малце, може од тоа да ти остава сеа бело, поише него од спермата. Почекај да се исуши па пробај со правосмукалка, ако имаш некако пристап со правосмукалка таму....
И од опциите, она да голтне, да сфршиш на било кој дел од нејзиното тело, да сфршиш на себе, да сфршиш у кондом... ти го одбра седиштето!?
why!?
Може не ни ја имало "она"...
Инаку, со прашакот си заебал малце, може од тоа да ти остава сеа бело, поише него од спермата. Почекај да се исуши па пробај со правосмукалка, ако имаш некако пристап со правосмукалка таму....
why!?
Е, е, сигурно повеќето тука се со црвени коленици од рибање теписи по дома![]()
Па сеа дали се од рибање теписи, не знаааам јас тоа...))))))
Добро бе имав секс во колата со жена аман.... (А јас сум машко)
Не знам дали заради тоа знаат.Знаеш како велат старите.Е, е, сигурно повеќето тука се со црвени коленици од рибање теписи по дома![]()
why!?