[Serie A] Јувентус - Милан (5-Mar-2011; 20:45h)

Победник на дербито:

• Вкупно гласачи
    114

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Красич им ја измести кичмата, ама сепак Милан победи, како што реков.

P

PewDiePie

Гостин
Красич им ја измести кичмата, ама сепак Милан победи, како што реков.
На која утакмица тоа ? Можеби против интер.

Денес Јанкуловски го врза на ременче красич и го шеткаше.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
На која утакмица тоа ? Можеби против интер.

Денес Јанкуловски го врза на ременче красич и го шеткаше.
Е колку пати претрча 3-4 фудбалери преку цел терен?
Што ги изигра, ги изигра.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Jа си се радувам тоа е несомнено ама ти сериозно не виде ниедна од тие симулациите погоре што ти ги спомнав?
nemase niso be drugar bas ja gledav ako imas link od youtube i me demantiras ke si ja priznaam togas greskata ali krasis ne izglumi cassano tamo go udira so ruka posle toa im bega a vasite pocnuvaat noze da postavuvaat so e normalno u ovoj denesen fudbal :) a Toni nemozes da kazes deka paga bezveze oti koa e u duel i odpozadi go udiraat ...
A za milan so da kazam Abate se dere ko da go koljat Gatuso dade gol i pocna posle da lezi na teren demek noga go boli ..... ali aj nvm kako i da e cestito pobeda use ednas

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Вака друше :) Изместување на кичма е тоа што го правеше Роналдињо а ова Красич е типична маалса финта.Јас да играм против него гарантирам дека нема да ме помине од едноставна причина што има само еден ‘‘дриблинг‘‘ човеков ...

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Вака друше :) Изместување на кичма е тоа што го правеше Роналдињо а ова Красич е типична маалса финта.Јас да играм против него гарантирам дека нема да ме помине од едноставна причина што има само еден ‘‘дриблинг‘‘ човеков ...
Друже тебе можеби нема да те мине ама овие ги мина, и тоа повеќе пати со маалска финта.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Друже тебе можеби нема да те мине ама овие ги мина, и тоа повеќе пати со маалска финта.
Ги претрча кога имаше повеќе простор...Тоа што го пишав во претходниот пост јасно се виде пред некое коло (не ми текнува со кој играа) кога тој потег му беше прочитан од противникот што го чуваше.На таа утакмица Красич не помина ниту еднаш ...

М

Мартин`

Гостин
Е добро де ги претрка на средина или малце понапред, кога требаше крајното влегување пак заебуваше. У превод за џабе дриблањето кога треба да се проигра или да се реализира кога не успеваше во тоа.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
И после ќе иделе у потпис,епа ќе идат!

Меси има две финти па матер ебава,а може и ти со Кире Интер си истомисленик дека не е тоа тоа ако не поминеш со финта

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
ednas ne nekolku pati btw cestito do site navivaci na ac milan forzaaa i zaedno kon titulata (i se molat igracie od inter podaleku prstite od titulata)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
И после ќе иделе у потпис,епа ќе идат!

Меси има две финти па матер ебава,а може и ти со Кире Интер си истомисленик дека не е тоа тоа ако не поминеш со финта
Меси има два дриблинга и пак не можат да го запрат.

Красиќ има еден,го научија и го запираат.

Тоа е тоа што сакаат да ти го кажат.

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
Naucnicite si prestavija nova cel pred sebe a toa e kako da najdat resenija za da go izdriblaat tiago silva (do sega site koi probaa dobija isti rezultat deka toa e nevozmosno) ocekuvanjata se pesimisticki no sepak da pocekame dali ke se pojavi nekoj so resenie xD forza milannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!! siamo championi di italiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Абе, важно тие имаат 29 титули, шо ве еб*т. :bip:

:pos:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Овие ЈуБе продолжуваат против помали екипи бодови да губат...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Колку почит имав за Киелини ко играч и колку само брзо ја изгубив.
Како прво пред утакмицата изјави "сакам да победиме затоа што сакам Интер да е шампион, а не Милан".
Само ретардиран аматер можит да го кажит ова.
А и денес со неговата игра, скокањето и праењето драми околу то дека не му е досуден фаул, можит да му го испушит комотно големион црнечки мамут од Сидорф.

Kajgana Shop

На врв Bottom