[Serie A] Јувентус - Милан (5-Mar-2011; 20:45h)

Победник на дербито:

• Вкупно гласачи
    114
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Кај и да било брат,он се џитна за да одглуми пенал,ај да речеш за тој соренесн и остали анонимци да се глупираат така ама овој демек беше класа играч.
Не очекував така да глуми Киелини...барем не од него.

Али тоа ја покажува ситуацијата во клубот..

М

Мартин`

Гостин
Поздрав до Јувенташите со песнава ..

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Реденка и прават на старата дама кој стигне ја легнува :)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Aj cestito pobeda znam kakvo e custvoto sega na domasen od rival da go jades :)
Zaeba Buffon rabota inace X pukase utakmicata :)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Посмрдена екипа од овие Умрентус нема.

Тони 3 пати одлглуми, Красиќ 2-3, Киелини, Мело. Ви ебам тоа хендикепираните, играјте со муда и со срце ако знаете и ако можете!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Се жалите на Дел Нери дека бил сељак што пуштил таква педерска Тактика, а некој друг испаѓа уште поголем сељак со Сељачкана песна. Да е друг Жанр, се ќе биде во ред. Не го трујте форумов со такви ѓубриња. Боље ова нека иде. У стилот, Here I go(lose) again...

Дел од текстот може да му се припише на сегашната ситуација на Јуве.....

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Посмрдена екипа од овие Умрентус нема.

Тони 3 пати одлглуми, Красиќ 2-3, Киелини, Мело. Ви ебам тоа хендикепираните, играјте со муда и со срце ако знаете и ако можете!
Zboris ko da ne si ja gledal utakmicata daj ne zezaj !!! Nikoj ne glumese se bese ok dosudeno ae ne preteruvaj raduvaj se na pobedata .....

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.977
Oва не е мечот од кој на Милан му зависи титулата, односно не е да се биде или не за Милан. Милан ќе го има своето "финале" во последното коло во Удине во случај ако ја нема претхотно освоено титулата. Овој меч има поголемо значење за Јуве затоа што од исходот ќе му зависат и идните неколку години и тоа од две причини: прво, со евентуална победа би фатиле приклучок за ЛШ (многу битен момент за ремонтот во Јуве наредната сезона) за кое место Лацио не ме плаши толку колку ненормалнине Удинезе, и второ и многу важно, би избегнале смена на Дел Блек и поставување на некој нов анонимус кој ќе не закопа до крај( случајот со Закерони минатата сезона).
ќе се договориме домаќински, гледај сеа..
1. Оваа утакмица не е таа што ќе му ја реши судбината на Дел Нери, ултиматум дали му е поставен не знам, ама и да му е ќе имаат во обзир дека е Милан ( без пување ) и дека бодови се губат. Ако покажат убедлива игра при поразот тоа ќе биде и адут повеќе на негова страна. Ова не бодови од тие заокружените пред секоја сезона и ќе имаат 10 шанси до крај да бркаат 4то место.
2. Ако Јуве го направи овој гест, Милан последно коло ќе го откорне Удинезе и со тоа ќе се елиминра конкурентот.

видиш...и волкот сит и овците на број :D :D само нека му се лизне на Џиџи една да влезе, него и така никој нема срце да го обвини за кикс...
само да потенцирам дека сум визиоер и мајстор !

Иначе мислам дека ова беше најмрачен ден во кариерата на Буфон. Све можеш да си простиш после пензија, ама примање гол од Гатузо - никако ! :) .

Чак мислам дека не интервенираше асално чисто дека знае оти вакви шанси, како оваа денес Гатузо има по две секоја утакмица и редовно без исклучок ги тера во “надртрибинскиот простор’’ :D..

пс. чекам да се потврдат у другите точки во постот и да се прогласам за врховен бог на форумов :D

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Zboris ko da ne si ja gledal utakmicata daj ne zezaj !!! Nikoj ne glumese se bese ok dosudeno ae ne preteruvaj raduvaj se na pobedata .....
Jа си се радувам тоа е несомнено ама ти сериозно не виде ниедна од тие симулациите погоре што ти ги спомнав?

Kajgana Shop

На врв Bottom