И нас не фалија како имаме интересна песна на твитер ама еве нe влеговме...Им требало повеке поени,ма дај...може имале повеке ама исчезнале.Естонија имаа интересна песна.. Заслужуваа повеќе поени, но никогаш неможе да се измери точно.
Не фалеа 0,2 проценти а тоа беше премалку... Песната ни беше катастрофа, додека Естонија имаа многу интересна песна.. Иако субјективниот фактор е преголем квалитетните песни воглавно влегоа во финале.. Ние не.И нас не фалија како имаме интересна песна на твитер ама еве нe влеговме...Им требало повеке поени,ма дај...може имале повеке ама исчезнале.![]()
Нема зашто да плачам ако некој ме нарече албанец. Јас сум чист македонец од татко и мајка макеонциНекој тебе да ти рече албанец сите почнувате групно да плачете и Принцот одма ќе дотрча за да подели банови, ама кога јадете гомна за Македонија тогаш никаде го нема Принцот. Мислам дека треба да се провери како се делат банови на форумов! Нема реципроцитет. Ти требаше ваков мизерен коментар на оваа тема?
Комплетно се согласувам. И јас сум чист Македонец, но искрено мислам дека стварно сте за жалење вие што толку се радувате и си честитате ако на некоја страна некој не рекол Македонија а не фирм... Голем к**, ко боже тоа мења нешто или пак има некакво значење. Демек ако некој јавно на телевизија или на твитер кога пишал коментар не кажал како Македонија, тоа значи „готово, ги победивме Грците, види цел свет ја знае вистината и Македонија не вика“... Ептен сте очајни, жими се... Ко боже у странство некој се замара за нас и знае кое име е правилно и која е разликата, они не викаат како им е полесно или како им текне во моментот, и вие грефчињата одма се мочате од радост „леле овој од Германија или незнам си каде нас Македонија не кажа, звер браво“ незнам си што, ко боже има некаква врска како не нарекол и нешто значи...Нема зашто да плачам ако некој ме нарече албанец. Јас сум чист македонец од татко и мајка макеонциАј сеа со оглед на овој податок одговори ми на прашањето, или оди дркај дека рекле два пати макеоднија, можеш и тема да отвориш. сами себе се деградираме. Отвараме тема, леле на овој сајт не пишува македонија, ко да сме освоиле светско. Уживајте си во таков патриотизам.
со оглед на ситуацијата што ја имаме со името, како сакаш да реагираме? шо патриотиште ќе беше пу пу машала кокошките да те серат.Нема зашто да плачам ако некој ме нарече албанец. Јас сум чист македонец од татко и мајка макеонциАј сеа со оглед на овој податок одговори ми на прашањето, или оди дркај дека рекле два пати макеоднија, можеш и тема да отвориш. сами себе се деградираме. Отвараме тема, леле на овој сајт не пишува македонија, ко да сме освоиле светско. Уживајте си во таков патриотизам.
Имаш право... сега повторно ја пуштив на youtube да се уверам.. Од толко шо ме ареса и песна и настап за 2 саата сум го заборавилНешто друго си гледал ти баце. 1 девојка имаше и ресто пендраци.
Од 2006 наваму Евровизијава стана ко Биг Брадр. Се гејови,ши-мејлови и остали креации на западната цивилизација.
Иначе за момчето што не претставуваше немам нешто посебно да додадам. Песната крш,сценскиот настап исто...уште кога почна на руски на зборува. Крај. Едвај чекав да заврши песната...
Не доби шанса во финале да го гласаат Русите и Белорусите и да го почастат со по една 12ка![]()
Исто.Мене песната на Бугарија ми се допадна. Ама па они не ни влегоа во финалето. Како нас.
ја си ја пејам цел денМене песната на Бугарија ми се допадна. Ама па они не ни влегоа во финалето. Како нас.
Браво!оди дркај
Јас не сум очајна, туку вие сте очајни! Моравте да се јавите и да си какате на темава дали некој се израдувал што се спомнало името на нашата држава? Па и да се израдувал, не смее???Ептен сте очајни, жими се...