Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
citajte na twiter #eurovision za vlatce so komentari imase od zapadot..

Јас ги пратам, мада торлаците немаат кажано ништо позитивно за ниедна песна, како натпревар е за тоа кој повеќе ќе се покака. :kafe:

Suck-My-Dick_92__51946_20.jpg
ti isto na site prisutni forumzjiii

Фала богу некој да се согласи дека песниве се тапа...

ама навистина незнам што гледаат во песниве, особено Кипиар, како да држат литургија, па нашите попови се по певливи од нив и поугледни.:pipi:.

а пеачката од Словенија, вистина има глас, ама песната не да не ми остави впечаток дури ми е досадна па и овие сега што следуваат.

БТВ, тој Швеѓанецот (фаворитот) еден тон не погоди, пејачки способности: 0.

БТВ, тој Швеѓанецот (фаворитот) еден тон не погоди, пејачки способности: 0.

Тој Швеѓанецот толку многу ме потсеќаше на Џастин Бибер, па и тоа песничето како за него да е пишувано :)

Dana International kako mlad
dana_2.jpg

Не го чепкај Boaz Meuda! Не можам да ја заборавам The fire in your eyes СОВРШЕН ГЛАС! Баш таа година го гледав изборот на Израел. :smir: Супер момче!

Лукашенко пратил супер песна. Догодина и ние со ваква песна I Love MACEDONIA! :)

Инаку, со нашава изведба коментаторите BBC ги оставивме без коментар оваа година. :pos:

Тој Швеѓанецот толку многу ме потсеќаше на Џастин Бибер, па и тоа песничето како за него да е пишувано :)
ЛЕЛЕЕЕ зборовите од уста ми ги зема, коа го пишував постот прво тоа и мислев да кажам али викам ај да не бидам груб лол

Затоа и претходно коментирав дека само на мали девојчиња може да им се свиѓа Шведската песна, само се лигавеше „поп поп ааа ее поп“...

Супер настап на нашиот претставник. И стајлинг и кореографија.

Во Англија и Ирска Македонија е топ тема за твитање моментално !

Е сега колку е добро или лошо не можам да проценам има и позитивни и негативни коментари !

Еве го настапот на Влатко :)

Инаку, со нашава изведба коментаторите BBC ги оставивме без коментар оваа година. :pos:

Во Англија и Ирска Македонија е топ тема за твитање моментално !

Е сега колку е добро или лошо не можам да проценам има и позитивни и негативни коментари !
Некој коментар? Било каков? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom