Фан Клуб: Интер

После натпреваров Морати да им слезе в соблекувална и сите да ги избрка најубо ќе биде ..

Којзнае дали галијани и берлускони ке му ги простат овие 2 грева... Да не беше ова кажано порани закржлавеност на мозок ке се насмеев.

Катастрофа игра од ваша страна КИВУ надвор одма! И што е со коментаторот во шок е па вика Дали ќе му простат Галијани и БЕРЛУСКОНИ ?

коментаторот е изгинат на Канал 5. беррлускони и галијани мозеби договараат нов тренјер и да го сменат Леонардо...која страмота од коментатор...

Што му требаше на Пандев гол да даде.Инаку по ова Берлускони и Галјани му простиле на Леонардо.:kesa::kesa::kesa:

Упм нека оди се,ебате белја романче скапано!Секоја чест на шалке!Уф нема оправдување за поразов!Едно дерво нека земат Галијани и Берлускони според овој имбецил од коментатор и нека удрат по ова дрвава од играчи од прв до последен!Адиос скудето,адиос полуфинале во ЛШ!Нека оди се во неповрат!

Покажавме карактер !!!

Ајде нека ни е честит поразов.
Само едно ќе пишам, не победи погрешен германски тим, криво ми е што најверојатно ќе помине Шалке понатаму, еден англиски тим во финале од сега e пласиран, одбранава ни е за нигде. :)

^^ Веома добро,,, Вечер идеме на победа без примен гол, мада со оваа некооринирана одбрана се е можно, но ипак мора на почеток да ги скратиме германците ... за жал нема да бидам дел од екипата на плоштад али здравје на реваншот се гледаме. ФОРЦА!
Брат извини вака што сега пишувам знам како е после ваков пораз(не провоцирам) ама многу ми падна смешно,без примен гол а јадевте 5 комада...
Најсимпатичен тим сте ми од Итаљаниве али тоа е тоа...одбранава...Новевски може да им држи часови на Ранокија и Киву..

Се посравте од радост со Баерн и мислевте така лесно ќе го збришете Шалке.Остај сега кој ќе ги слуша Швабоманиве со нивната вообичаена тема.Интер МИЗЕРИЈА!!!

Кај ме излажаа да ја гледам. :devil3:

Значи не ми смета да изгубиме, ама кога пола одбрана се понаша како изгубена...е тоа нервира. Овој Ранокија ко да сме го собрале за маалски фудбал, па не знае кога на време да клизне или како да се позиционира пред гол (поточно на која страна треба да е свртен, гревче). Да му ебам матер, игра со најдобрите дефанзивци на денешно време, а се понаша ко да е Кристијано Роналдо, не се ни замара. Па Занети да беше пред гол, со заби ќе и влезеше и ќе ја дупнеше топката, а не да прави некои смотани грешки ко оние баговите во PES 2011.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom