И јас се чудам зошто не е повикан,пак ке играат Ранокија и Киву излеа во одбрана!Лусио не е повикан. Повреден е?
Да не знаеш кој играчи под закана за суспензија ако напраат жут картонЛусио е суспендиран.
Врска неам, и мене ме интересира кои се под закана за суспензија а сеа излагам па нека постира некој у наредни постови инфо, за Лусио ми текнува уште со Баерн кога доби жут искоментирав дома дека нема да игра у прв меч од групи наредна година , зашто го доби на 2-1, али Интер ко Интер ...Да не знаеш кој играчи под закана за суспензија ако напраат жут картон
Ти си “фан“ на Милан,излагај од фан-клубовСега ако ги тепаме Шалке, Лео од што има добра душа ке им даде 3 дена одмор. Не дека ова е фудбал и МОРА максимално да се спремни, не не, далеку од тоа, он им верува кога ке речат дека нема да јадат ништо мрсно.
Само една светла точка има оваа сезона, а тоа е што е при самиот крајт, Бенчо не парализираше, летово многу трансфери, Лео да остане, и сите среќни.
Многу нешта се сменети од времето на Бенитез. Да беше денес Бенитез на клупата на Интер ќе се боревме за интер-тото купот кој повеќе не постоиЗа утакмицава. Ај денеска со бистра глава, т.е можда не толку бистра али ипак. Што е сменето од времето на Бенитез? Ништо.
Одговара!Во 8 да се чекаме кај споменикот на Гоце за утре. Што викате?
Жив си бе, се загрижив за тебеАко се излаже Лео пак со 4-2-3-1, пресреќен би бил и со минимална победа над овие утепаниве од Шалке.