- Член од
- 16 октомври 2008
- Мислења
- 120
- Поени од реакции
- 10
знам дека боли вистината но што е тоа тоа е ај сега шетајНе глуми кловн во сите фан клубови...
знам дека боли вистината но што е тоа тоа е ај сега шетајНе глуми кловн во сите фан клубови...
Остај го ... од јуни ќе треба за нас да навива :tv:Не глуми кловн во сите фан клубови...
А кога ќе ми текне дека Биланезиве глумат „пронајди ја Мајка Тереза во себе“...Koa ke mi tekne deka G-din Goki ima 32 godini crevava mi se prepletuvaat ;p
А кога ќе ми текне дека Биланезиве глумат „пронајди ја Мајка Тереза во себе“...
Нормално дека ке сме гости кога скоро на секоја страна го споменувате Милан. Некои гледам толку повеќе се опседнати од Милан отолку со својот тим, па и од ’ник нејмот’ им се гледа тоа...Затоа што гледам дека Биланезиве ни се чести гости во фан Клубов еве една статија малку да им боде во очи :baeh:
http://on.net.mk/sportal/fudbal/inter-najdobar-svetski-klub
ја не видов ништо посебно во клипчево... освен неколку очајни шута со послабата нога... башка против Козенца ??? дај не ме заебавај...
Стеванович го продадовме или co-ownership? Ако сме го продале, нека си ебат матер тие што го продале.
Според тетка Wiki:
Стеванович го продадовме или co-ownership? Ако сме го продале, нека си ебат матер тие што го продале.