Фан Клуб: Интер

Честото нова тема,иако се р,чкам со поголем дел од вас сепак имам голем респект кон 5-6 овдешни членови кој го прават овој фан клуб интересен...поздрав

Честото нова тема,иако се р,чкам со поголем дел од вас сепак имам голем респект кон 5-6 овдешни членови кој го прават овој фан клуб интересен...поздрав

ама и ти си интересен..посебно кгога на аватар го имаше Бориело со ''башибозук'' фризурата:pos2:

FUCKING FINALLY! The black magic spell is finally dispelled, the sun rises again... :vozbud:

650a.jpg

Kharja... :nerv: Чурам као оџак!
Нека игра Пандев место него, да ја увежбаме 4-2-3-1 за Баерн, само така може да ги тепаме!

^
Да не те цитирам, средината ни е каша попара све мој до мојега

Вечерашниот натпревар е печен за од нула до два гола..едноставно не гледам како можиме ние да дадеме гол со оние играчи и со онаква поставеност....да ни беше Мајкон е друго но со Занети десен бек и со Карја и Марига.....mission impossible..а и не гледам како тие би дале гол освен некој ако се изглупира кај нас во одбрана!

FUCKING FINALLY! The black magic spell is finally dispelled, the sun rises again... :vozbud:

650a.jpg

Kharja... :nerv: Чурам као оџак!
Нека игра Пандев место него, да ја увежбаме 4-2-3-1 за Баерн, само така може да ги тепаме!
Uste pred nekoj den i na Sky i na Gazzetta beshe najaven ovoj sostav. Mene najmnogu me iznenadi toa shto Motta e na klupa.

Chestito novata tema, se nadevam deka i na ovaa tema ke kje proslavime nekoja tutula sezonava. :D

Ранокија и Мота беа повредени, ама изглеа се опоравиле побрзо од очекуваното па се на клупа...

Ај честито нова тема, прв пост од мене во новава тема.
Денес нека се чуваат Сампдорија

Повиканите за дуелот со Сампдорија
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho, 56 Sebastian Carlsen;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec.

Кој е овој? Младинец некој?

Кој е овој? Младинец некој?

Па младинец 20 години има и ова мислам дека ќе му биде прво негово свикување за првиот тим ако не се лажам.
И да, дојде во времето на Мурињо

Дечки честито нова тема и да ве фатам на спортска денес...2че

Санчез не ни треба, на на на на на... :vozbud:
Гол во стилот на Роналдо!

Па младинец 20 години има и ова мислам дека ќе му биде прво негово свикување за првиот тим ако не се лажам.
И да, дојде во времето на Мурињо
18 години има, се смета за голем талент, нешто како Ранокија што го сметаа за подобар од Бонучи, така и Лоренцо го сметаа за подобар од тој младиот што замина во Милан.(му го заборавив името, но и тој е исто така добар).
Сепак, има разлика од Примавера до прв тим.

Па сега рачунајте Удинезе дека ке лупнат 35 мил за Санчез,и ке дојде Барса или Челзи и ке го лапнат,и ние ке свириме клавир...

20 има бе, не го лажи..... :)

Каде е Крисетиг, треба поише да го форсираат.. чурам као оџак. :nerv:

Бене, за Крисетиг си мислел ти а? XD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom