- Член од
- 29 април 2010
- Мислења
- 1.123
- Поени од реакции
- 170
Честото нова тема,иако се р,чкам со поголем дел од вас сепак имам голем респект кон 5-6 овдешни членови кој го прават овој фан клуб интересен...поздрав
ама и ти си интересен..посебно кгога на аватар го имаше Бориело со ''башибозук'' фризурата:pos2:Честото нова тема,иако се р,чкам со поголем дел од вас сепак имам голем респект кон 5-6 овдешни членови кој го прават овој фан клуб интересен...поздрав
Uste pred nekoj den i na Sky i na Gazzetta beshe najaven ovoj sostav. Mene najmnogu me iznenadi toa shto Motta e na klupa.FUCKING FINALLY! The black magic spell is finally dispelled, the sun rises again...
Kharja... :nerv: Чурам као оџак!
Нека игра Пандев место него, да ја увежбаме 4-2-3-1 за Баерн, само така може да ги тепаме!
Кој е овој? Младинец некој?Ај честито нова тема, прв пост од мене во новава тема.
Денес нека се чуваат Сампдорија
Повиканите за дуелот со Сампдорија
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;
Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino;
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho, 56 Sebastian Carlsen;
Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec.
Па младинец 20 години има и ова мислам дека ќе му биде прво негово свикување за првиот тим ако не се лажам.Кој е овој? Младинец некој?
18 години има, се смета за голем талент, нешто како Ранокија што го сметаа за подобар од Бонучи, така и Лоренцо го сметаа за подобар од тој младиот што замина во Милан.(му го заборавив името, но и тој е исто така добар).Па младинец 20 години има и ова мислам дека ќе му биде прво негово свикување за првиот тим ако не се лажам.
И да, дојде во времето на Мурињо
Дај боже да е вистина ова!!! Имам огромен респект кон Тевез и со раширени раце го чекам да дојде