Battlefield 3

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Ах луѓе, луѓе, го пишав тој коментар со цел да видам како ќе реагираат членовите од форумот и го добив тоа што го очкував. Веднаш препуцувања, едноставно неможам да ве сфатам како може сеуште да се палите на игра која сеуште не е искочена кога веќе имаме големо искуство во последниве 2-3 години, од типот Medal of Honor ќе ја уништи CoD, или пак Crysis 2 и на крај секогаш се разочаруваме, али ипак тоа е ваш избор.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Ах луѓе, луѓе, го пишав тој коментар со цел да видам како ќе реагираат членовите од форумот и го добив тоа што го очкував. Веднаш препуцувања, едноставно неможам да ве сфатам како може сеуште да се палите на игра која сеуште не е искочена кога веќе имаме големо искуство во последниве 2-3 години, од типот Medal of Honor ќе ја уништи CoD, или пак Crysis 2 и на крај секогаш се разочаруваме, али ипак тоа е ваш избор.
Имаше пред некое време нешто на IGN, How Call of Duty Destroyed the World.
Значи, не мора секоја проклета нова FPS игра што ќе искочи да се споредува со CoD. Ова го зборува гејмер којшто играл CoD 2-3 години и е голем фан на играта. BF3 ќе биде значајна пред се поради тоа што ќе се фокусира на PC како главна платформа, нема да биде console port како 95% од останатите игри. Значи ќе си има посебна верзија на FrostBite 2 енџинот за на PC којашто ќе ги искористи потенцијалите на PC-то како гејмерска платформа.
А и во поглед на гејмплеј не се сомневам дека ќе биде спектакуларна, според BFBC2 и досегашниве трејлери.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ви реков да внимавате :D

Ајде да го изгледам па ќе видиме што како

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
CONTACT, MOTHERFUCKER UP!

Кој е бе сценаристов?

EDIT
:pos2:
Не бе ова ти е цитат на годината. All your base... и сличните можат вода да му носат.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Не издупија, сите 3 клипови споени во еден, премногу малце новости има.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Не би рекол дека не издупија, бидејќи ќе беше премногу ако дадеа сосема нов материјал. Да не кажам пола кампања ќе ја изгледавме. Колку што ми текнува највавуваа нов гејмплеј и тука згрешија, меѓутоа видеото си е на место.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Не би рекол дека не издупија, бидејќи ќе беше премногу ако дадеа сосема нов материјал. Да не кажам пола кампања ќе ја изгледавме. Колку што ми текнува највавуваа нов гејмплеј и тука згрешија, меѓутоа видеото си е на место.
јас се разочарав очекував нешто ново, има сепак нови работи

• Кога му ја фрла бомбата на тераса (пукаат прозорци врати што ли не) да ти е милина да фрлаш бомби
  • Очигледно ќе има мисии со тенкови како во 2-ката
  • Гледам борби со авиони КОНЕЧНО нешто ново и забавно

Се надевам дека главниот лик нема да умре (или уште полошо да мешаат ликови да заборавиш кој како и што). Како што гледаме зградата паѓа директно на него, а тоа не ми се допаѓа :)

M

.:makedonec:.

Гостин
За играва не треба да се кажува кој како и зошто. Ветуваат дека ќе биде една од најдобрите FPS до сега со новиот Frostbite 2 енџин.

Штотуку излезе gameplay trailer и изгледа ФЕНОМЕНАЛНО. Не дека се гледа кузнае колку но од тоа што се гледа дефинитивно EA и DICE имаат нешто навистина уникатно.

Како што гледам графички играва ќе биде права убавица. Осветлувањето во играта е дефинитивно едно од најдобрите.

Што мислите дали оваа година играва може конечно да се држи рамо со рамо со Modern Warfare 3?

Како што гледам ДА

--- надополнето ---

Aуууу човече едвај чекам да ја симнам само да ја комплетираат ... :vozbud:

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
јас се разочарав очекував нешто ново, има сепак нови работи

• Кога му ја фрла бомбата на тераса (пукаат прозорци врати што ли не) да ти е милина да фрлаш бомби
  • Очигледно ќе има мисии со тенкови како во 2-ката
  • Гледам борби со авиони КОНЕЧНО нешто ново и забавно

Се надевам дека главниот лик нема да умре (или уште полошо да мешаат ликови да заборавиш кој како и што). Како што гледаме зградата паѓа директно на него, а тоа не ми се допаѓа :)
Хах, ама и хеликоптерот го собра...

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Незнам дали како мене некој детално ги гледаше и слушаше досегашниве видеа па да примети дека звукот кога го испукува AT4 е многу подобар на faultline 2 одколку на ова 12 минутново. Ги гледав сите на 5.1 surround систем, на HD и на првото видео тој дел го пуштав до даска, цел стан ми ечеше кога ќе ја испукаше ракетата, а на ова новово слабо само прозорците се затресоа. Ако имате можност гледајте ги тие два дела повторно на сараунд па да видите за што зборувам.
Ги има сите на ХД на fileplanet, 12минутново е 1.8гига :/

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Незнам дали како мене некој детално ги гледаше и слушаше досегашниве видеа па да примети дека звукот кога го испукува AT4 е многу подобар на faultline 2 одколку на ова 12 минутново. Ги гледав сите на 5.1 surround систем, на HD и на првото видео тој дел го пуштав до даска, цел стан ми ечеше кога ќе ја испукаше ракетата, а на ова новово слабо само прозорците се затресоа. Ако имате можност гледајте ги тие два дела повторно на сараунд па да видите за што зборувам.
Ги има сите на ХД на fileplanet, 12минутново е 1.8гига :/
Изгледа така сакале да го направат на faultline 2 да го доловат моментот на испукување и на погодок, пошто нели и кога ќе го погоди делот од зградата кај што е снајперот се слуша ниско бам, и све е успорено.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Изгледа така сакале да го направат на faultline 2 да го доловат моментот на испукување и на погодок, пошто нели и кога ќе го погоди делот од зградата кај што е снајперот се слуша ниско бам, и све е успорено.
Да де, цел тој дел е различен.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Еве го целиот трејлер со developer commentary: (излезен е пред една недела, заборавив да го ставам)

Kajgana Shop

На врв Bottom