Новите автобуси (даблдекери, кинески и украински) во Скопје

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Нели требаше да бидат на 2 ката или пак јас сум грешка ?
Прочитај ја целата вест, не само насловот. Уште не се стигнати двокатните. Ќе има и еднокатни и двокатни (отворени и затворени).

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
Колку им е фејк знакчето мислиш кинески се :)
а како што кажуваат не се 15 14 се :pos: Епик феил нејкел да запали хахахаха :pos: :pos: :pos:

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Сите автовуси ќе бидат за во Скопје, а по другите градови ке се возиме во автобусите што се возел Тито у нив.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ајде честитки за новите 14 автобуси, убаво што вака владиниот тим се повозил,иако мислам дека маркетиншки би било подобро во петок во 3 да влезат.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ајде честитки за новите 14 автобуси, убаво што вака владиниот тим се повозил,иако мислам дека маркетиншки би било подобро во петок во 3 да влезат.
Да видат на дело што значи петокот за пензионерите. Баш ме интересира дали некој од Влада ќе им стане да седнат...:icon_mrgr

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.969
Ги гледав денес кога ги враќаа во гаража. Со панделки, туф, туф, партали :pos:

http://www.demotix.com/news/598412/bus-depot-skopje тука имате 8 фотографии од старите и 2 од новите автобуси.

http://kurir.mk/republika/skopje/20068-15-novi-avtobusi-niz-skopskite-ulici тука имате видео од промоцијата.

Паа, за многу години да не служат :) Но не толку многу ко бусот со кој идам посабајлечки на работа, мислам дека е постар од мене, уствари сигурен сум дека е постар од мене.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
84 Обични и 200 Двокатни + 2 Панорамски за во Охрид и Скопје

Еве ги новите

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
автобусите се во ред- впрочем се’ што е ново е убаво. Само ЗА КОГО ????? гад народ сме- чекајте додека не ги “изукрасат’ нашите битанги селски , маалски “мангупи“- овој народ не е учен да чува - само да демолира уништува- нема нова кола низ градов која не е лудо љубоморно изгребана, новите клупи низ центар се осакатени буквално- за статуите и да не зборувам, а тек да постават и нови автобуски постојки ...:tapp:

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
‘Каде бе у Скопје со нископодни возила‘...:tapp:

Член од
16 јули 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.034
Сите автовуси ќе бидат за во Скопје, а по другите градови ке се возиме во автобусите што се возел Тито у нив.
Па зар и во друг град освен во Скопје има градски превоз?

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
Избори се ближат, избори се ближат. Требит да ги напрает избориве еднаш годишно, почесто да се радвиме на вакви работи...

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.855
Ќе бидат искршени уште утре :) Секогаш мораат да се најдат такви :) Супер си се бусовиве. А сега внатре има ставено камери?:pos2:

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
Хохохохо јас се возев и радосен сум... :drk: Инаку јас бев во тој 15-ти автобус што несакаше да тргне,тој работеше најнормално само незнам што беше проблемот(дали спомна шоферот му се јавувало за задната врата нешто дека несака да се затвори,а затворена беше) и баш прашав автобусите од Украина се возени до тука 1500 км без проблеми така да не ми се верува дека се работи за некој дефект ама ете се случува.Внатре се добри малку се тесни ако седат двајца повисоки како мене еден спроти друг (185+/- цм) има 30 седишта за седење и 100 за стоење,малку е тесничко али добро само за народ како нас не се тапацирани седишта и пластики во автобусите,за нас само нешто да е од челик таков народ сме.Како не ми работеше камерата на мобилниот изгребана ми е да сликнев фотка некоја :(

П.С Имаат автоматски менувач и седев напред и интересно изгледаше возењето :)

Kajgana Shop

На врв Bottom