С 

сашенко
Гостин
Абе ке дојдат и тие, сега само 15 за почеток (пред избори ке дојдат другите)Нели требаше да бидат на 2 ката или пак јас сум грешка ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ке дојдат и тие, сега само 15 за почеток (пред избори ке дојдат другите)Нели требаше да бидат на 2 ката или пак јас сум грешка ?
Прочитај ја целата вест, не само насловот. Уште не се стигнати двокатните. Ќе има и еднокатни и двокатни (отворени и затворени).Нели требаше да бидат на 2 ката или пак јас сум грешка ?
Ајде честитки за новите 14 автобуси, убаво што вака владиниот тим се повозил,иако мислам дека маркетиншки би било подобро во петок во 3 да влезат.

Но не толку многу ко бусот со кој идам посабајлечки на работа, мислам дека е постар од мене, уствари сигурен сум дека е постар од мене.
Сите автовуси ќе бидат за во Скопје, а по другите градови ке се возиме во автобусите што се возел Тито у нив.
 Секогаш мораат да се најдат такви 
 Супер си се бусовиве. А сега внатре има ставено камери?:pos2:
 Инаку јас бев во тој 15-ти автобус што несакаше да тргне,тој работеше најнормално само незнам што беше проблемот(дали спомна шоферот му се јавувало за задната врата нешто дека несака да се затвори,а затворена беше) и баш прашав автобусите од Украина се возени до тука 1500 км без проблеми така да не ми се верува дека се работи за некој дефект ама ете се случува.Внатре се добри малку се тесни ако седат двајца повисоки како мене еден спроти друг (185+/- цм) има 30 седишта за седење и 100 за стоење,малку е тесничко али добро само за народ како нас не се тапацирани седишта и пластики во автобусите,за нас само нешто да е од челик таков народ сме.Како не ми работеше камерата на мобилниот изгребана ми е да сликнев фотка некоја